Oja OPI Are we there Yet

  1. Frumusete
  2. 15 Comentarii

Mi-am ales nuanta de oja OPI la concursul castigat pe blogul Adelei Sirghie. Am stat destul de mult pana sa ma hotarasc asupra nuantei de oja OPI, nu cred ca ma puteti condamna pentru asta. :))opi are we there yetCautand Swatch-uri OPI nu am gasit chiar pentru toate nuantele si nici toate colectiile OPI intr-un singur loc. Voi incerca sa “culeg” de pe internet poze cu toate colectiile de oja OPI si le voi posta pe fiecare in parte, asa va fi mult mai usor daca doriti sa vedeti o anumita oja din Colectia X OPI.

Pana atunci va prezint oja OPI pe care o astept nerabdatoare si anume: OPI- Are we there yet? O nuanta de corai- oraj, cel putin asa par pozele cu swatch la nuanta Are we there yet?

OPI- Are we there yet? face parte din colectia OPI Touring America.opi are we there yet swatch

Voi reveni cu propriul swatch la OPI- Are we there yet?

Chiar daca este o nuanta potrivita mai mult pentru o vara torida, mie mi se pare perfecta si pentru iarna, mai ales ca face un contrast frumos cu zapada care sper sa vina cat mai curand.

photo source Here.

15 Comentarii - “Oja OPI Are we there Yet”

  1. Mariana

    Sa stii ca si eu am cautat pe net aproape toata noaptea sa imi gasesc o nuanta care sa imi placa!!
    Am vrut un auriu sau un argintiu dar nu am gasit sa imi placa,erau cateva dar aveau prea mult glitter
    Imi place mult nuanta aleasa de tine,mai ales ca se poarta anul acesta tangerin
    Cu prima ocazie o sa imi iau si eu
    Multumesc de review!

    Reply
    • Maya

      Tu ai primit oja Mariana? Eu am avut vineri dupa masa si azi pana la amiaza telefonul inchis si ma tem ca am ratat curierul. :(

      Reply
  2. blueroses

    Foarte frumoasa culoarea. Si eu am castigat o oja de la Adela si am cautat vreo 4 ore pana sa ma hotarasc asupra nuantei, abia astept sa ajunga. Nu cred ca ai ratat apelul curierului, ai fi gasit apelurile pierdute cand deschideai telefonul. Probabil saptamana viitoare ajung premiile la noi.
    Enjoy!

    Reply
    • Maya

      M-ai facut curioasa in privinta nuantei pe care ti-ai ales-o. :) Nu vedeam apelurile pentru ca nu am casuta vocala si Orangeul sta prost la capitolul asta. Abia astept oja, sunt as de happy. :D

      Reply

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!