Here i am, on the road again

  1. Smile
  2. 2 Comentarii

Fetelor zilele acestea nu voi mai avea timp sa postez, imi pare rau mai ales ca una din conditiile giveawayului chiar daca era optionala era sa adaugati minim 2 comentarii la postarile pe care le voi scrie de acum inainte. Sper sa ma intelegeti insa perioada asta este un haos total pentru mine, incepe facultatea, partea cu mutatul, cu bagajele si toate chestiile marunte care desi par foarte usor de facut sunt un adevarat chin si stres.

Sa va spun in mare ce am mai facut: m-am trezit de dimineata, am fost cu fratele meu in vizita la un unchi, dupa am venit acasa, am facut mancare, am plecat in oras cu treaba si mai tarziu la cumparaturi intrand din magazin in magazin. Am ramas surprinsa cum un produs poate sa isi dubleze pretul de luni pana miercuri, cum un patron detin 2 magazine, unul langa celalalat – in primul are un pret la o pereche de blugi, iar in al doilea pretul aceleasi perechi este cu 10lei mai mare :)) Norocul meu ca luni intrasem prima data in cel cu pret mai mic, iar azi cand am vrut sa cumpar din al 2lea am renuntat. Am zambit frumos, i-am dat inapoi vanzatoarei-aveam o scuza- nu era chiar marimea mea- am intrat langa si mi i-am cumparat mai ieftin. Sac sac :))

Am si eu o mare curiozitate: de unde Dzeu imi pot cumpara niste rochii pentru toamna? Nu am gasit nimic decent, modele foarte putine si oribile. Aveti vre-o sugestie? In afara de Asos si Boohoo.

Mi-am cumparat si 2 reviste Cosmopolitan si Joy de luna trecuta- editia care avea carte. Am facut rost de ele apeland la cunostinte, altfel nu gaseam in veci Cosmopolitan de Octombrie cu mini lotiune cu extract de verbina si revista Joe care deja fusese retrasa de la chioscuri.

V-am pupat,

 

Maya

2 Comentarii - “Here i am, on the road again”

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!