Filmul de weekend King Arthur

  1. Smile
  2. Adauga un comentariu

Filmul King Arthur din 2004 l-am gasit intamplator dupa ce m-am dat cu capul de toti peretii sa imi amintesc cum se numea trupa Apocalyptica pentru a-mi putea asculta din nou o melodie veche si draga care imi suna in cap. Este vorba despre melodia de mai jos care ma deconecteaza efetiv de la celelalte lucruri, ma bucur nespus ca am regasit-o. Revenind la King Arthur si Lancelot.filmul de weekend

Cu siguranta stiti povestea regelui Arthur si a cavalerilor mesei rotunde, a frumoasei Guenaver, a curajosului Lancelot si a relei Morgana. regele arthurEu sunt fascinata de acea lume, de aceea am vazut toate sezoanele din serialul Merlin si abia astept sa apara si Merlin sezonul 5. Pana atunci ma tratez cu ce se poate, in seara aceasta spre exemplu voi viziona impreuna cu iubitul filmul Regele Arthur, mai apoi voi trece in cautarea celorlalte filme si seriale ce au fost facute pe aceasta tema: Arthur si Merlin desigur. :)

Daca nu ati vazut pana acum Young Merlin va recomand din suflet sa il vedeti, merita. Este un serial englezesc foarte bine realizat care il arata pe Merlin in floarea varstei, nu asa cum il stie toata lumea. un batranel cu barba mare si foarte intelept. Tanarul Merlin este mai neindemanatic dar loial pana la ultima picatura de putere.

Voi reveni cu amanunte despre filmul King Arthur. :)

O seara de vineri cat mai placuta.

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!