Campanie pentru 100 de bloguri zorilestore.ro

  1. Smile
  2. Adauga un comentariu

Chiar daca abia a venit primavara eu si alte sute de bloggeri visam la vara, la slapii flip-flop dar si la sandale Ipanema. Asezonam cu putina caldura si soare, mare, voie buna. Pe siteul ZORILESTORE gasim atat papuci pentru femei cat si papuci pentru barbati. Eu mi-am ales o pereche de sandale aramii numai bune pentru plaja, mare, soare mai ales ca la vara voi fi plecata la mare o buna bucata de timp. :D

Asa arata perechea de sandale pe care am ales-o. http://www.zorilestore.ro/sandale-femei-g2b-gb-sandal-fem-f-37371_21130

Ai blog si vrei sa castigi de pe urma lui? Atunci ZorileStore te premiaza! ZorileStore ofera 100 de perechi de papuci bloggerilor pentru un “test-drive” inovativ. Spre deosebire insa de test-drive-ul unei masini, papucii testati raman la tine! Mai bine zis, magazinul ZorileStore ofera gratuit 100 de perechi de papuci bloggerilor care participa la aceasta campanie! Vine vara iar ZorileStore si Blogatu.ro fac cadouri de sezon bloggerilor!

Ce trebuie sa faci?

Campania functioneaza in 2 etape.

1. Prima etapa consta in alegerea produsului si scrierea unui articol in care mentionezi campania ZorileStore.ro si perechea de papuci aleasa de tine:
Mai intai iti alegi orice pereche de papuci de la adresa zorilestore.ro/papuci. Apoi, te inscrii in formularul de mai jos, in care completezi urmatoarele 5 campuri:
– Adresa blogului tau
– Adresa articolului de pe blogul tau in care mentionezi campania si descrii perechea de papuci pe care o alegi
– Adresa ta de e-mail
Perechea de papuci aleasa de tine (aici specifici numele si codul produsului – de exemplu, la http://www.zorilestore.ro/papuci-unisex-ipanema-classic-brasil-ii-ad-u-80415_21192 codul este “80415_21192″ si marimea papucilor)
– Adresa la care vrei sa primesti perechea de papuci si numarul tau de telefon

Mai multe detalii gasiti pe blogatu.ro

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!