Despre revistele straine

  1. Reviste cu Cadouri
  2. 1 Comentariu

De cand asteptam momentul in care urma sa  pun mana pe o revista adevarata pe care sa o citesc cap coada.Astazi mi s-a indeplinit dorinta cand am cumparat revista Glamour luna Martie 2013. Desi nu este o revista cu cadou, pentru mine cadoul il reprezinta articolele bine documentate si de calitate, numarul de pagini si reclamele mai putine. As prefera ca in schimb, revistele cu cadouri sa fie inlocuite cu reviste simple dar de calitate, sa nu aiba doar douazeci de pagini si copertile.

elle spania

Diferenta intre revistele romanesti si revistele straine este de la cer la pamant. Incepand cu numarul de pagini este aproape dublu, preturile revistelor sunt justificate pe deplin in Occident. Chiar merita sa platesti 1.80 euro pe o revista in care articolele sunt majoritare, iar reclamele sunt de bun simt si nu le gasesti la fiecare a doua pagina.

Revista Vogue in Romania costa peste 30 lei, ajungand uneori pana la 50 lei, un pret strigator la cer. Aici doua reviste Vogue, dintre care una de colectie si cealalta lunara, vin la pachet la pretul de 3.50 euro! Pot sa pun pariu ca in Romania s-ar vinde la pret separat, revista de colectie Vogue in jur de 70 lei si Vogue lunara cu peste 30 lei, asta da profit, daca ma gandesc mai bine mai ca as importa si eu Vogue, m-as imbogati destul de repede. Daca as lasa-o la pretul de 20 lei cred ca lumea ar face si abonamente.

Revista Cosmpolitan care este preferata mea in Romania, aici este la fel de subtire. Inca nu am cumparat-o ca sa imi dau seama daca chiar merita banii, dar o voi cumpara in curand. Revista Glamour are 418 pagini si am sa v-o prezint dupa ce o citesc pe indelete.

Probabil voi cumpara candva si revista Elle si revista Marie Claire cu toate ca mi se par cam plictisitoare, cel putin asa erau surorile lor din Romania. In Style sigur va pleca cu mine acasa, probabil si revista Vanity Fair.

Si aici sunt reviste cu cadouri, pana acum am vazut: umbrele, gel de dus, ceasuri de mana, posete, bronzer, pudra, portfarduri, ochelari de soare si cam atat imi aminesc. Preturile revistelor cu cadouri sunt in general 3.5 euro, un pret decent si accesibil tuturor.

Ati avut pana acum sansa sa rasfoiti o revista straina? Daca da, cum vi s-a parut in comparatie cu revistele romanesti?

Un Comentariu - “Despre revistele straine”

  1. Grati

    Eu am o obsesie din a-mi cumpara reviste glossy din tarile in care merg, cu conditia-evident- sa inteleg limba respectiva, macar putin cum e cazul francezei. Pot spune oricum ca nu se pot compara revistele Ro vs straine, pt mine personal. Cele straine sunt mult superioare, atat ca si calitate cat si cantitate. Glamour mi-am luat din Spania si Uk si sunt de grosimea unor carti, am fost ff surprinsa. Iar Vogue din Spania la oferta cu sectiunea de Beauty a fost la aprox 3 euro. Singura care m-a dezamagit a fost Marie Claire din America, eu fiind fana a variantei ro. Mi-as dori sa imi cumpar si acasa reviste straine, dar cea mai ieftina este Glamour Spania- 17 lei si care oricum nu e niciodata disponibil la raft :( Poate ar trebui sa ne deschidem o afacere- reviste la negru :)))

    Reply

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!