Revista Unica cu cadou Ivatherm

 1. Reviste cu Cadouri
 2. 8 Comentarii

La fel ca in fiecare an, Revista Unica ofera cadou o lotiune Micelara Ivatherm. Daca va plac produsele Ivatherm si lotiunii micelare Ivatherm, sau poate vreti sa o incercati pentru prima data, va sfatuiesc sa cumparati revista. revista-unica-februarie-2014Pretul revistei Unica cu cadou lotiune micelara Ivatherm este de 15 lei. Am mai discutat despre cadourile oferite la reviste si cu alte ocazii, multe dintre produsele cadou cresc preturile revistelor destul de mult. Recunosc, din cand in cand imi mai cumpar si eu cate o revista cu cadou, dar doar atunci cand am considerat ca acel produs merita diferenta de pret pe care o platesc pe langa pretul revistei simple.

Daca va intereseaza detalii si pareri despre solutia micelara Ivatherm de pe vremea cand a fost oferita cadou prima data tot la revista Unica, gasiti aici un articol pe aceasta tema.

Revista Unica  Februarie 2014 se gaseste disponibila la chioscurile de ziare incepand de astazi, 24 Ianuarie 2014.

Pentru ca o revista cu insert este tot timpul mai atractiva, revista Unica are insert un catalog Yves Rocher 2014, un catalog Bon Prix si niste mostre Head&Shoulders.

Va tenteaza cadoul revistei Unica din luna Februarie?

8 Comentarii - “Revista Unica cu cadou Ivatherm”

 1. Aurelia Tiliuta

  Nuuuuuu mă interesează !Mi se pare o nesimţire să măreşti pretul .Anul trecut ( aceeasi revista cu acelasi insert ) era 13 lei . Acum este 15 ! Ruşine Unica cu cadourile de 2 bani reeditate .Astazi apare si revista Elle .Tot fără insert , revista Elle s-a gândit că de luna trecută să mărească preţul .

  Reply
  • Maya

   Sa stii ca m-am uitat la articolul scris acum doi ani si pretul era tot de 15 lei, poate anul trecut a fost un fel de promotie, nu stiu. Nu cred ca eram in tara in perioada in care a fost data cadou cu Unica. Nu stiu de ce se tot maresc preturile, calitatea in schimb nu este mai buna.

   Reply
  • Maya

   Se mai intampla sa platim cadourile chiar dublu. Bine, nu este vorba despre acest caz, dar la noi se poate.

   Reply
  • Maya

   Daca iti place lotiunea micelara Ivatherm, go for it! Eu sunt fana Bioderma cand vine vorba de solutie micelara.

   Reply

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!