Sampon antimatreata Nizoral

Cu mai bine de jumatate de an in urma am cumparat un sampon Nizoral pentru prietenul meu care avea mare nevoie de un sampon bun care sa il scape de matreata enervanta cu care se confrunta. Desi am cumparat samponul Nizoral in luna Mai, abia in iulie a inceput sa il foloseasca, dupa ce l-am adus dupa mine in Finlanda.
Dupa ce a inceput sa il foloseasca a ramas uimit de ceea e putea sa faca. Ce Head& Shoulders, Wash and go sau Clear? A descoperit Holly Grail in materie de sampon impotriva matretii si l-a folosit pana s-a terminat.

Pe sticluta scria negru pe alb ca trebuia alternat cu un alt sampon, dar cineva nu a bagat in seama acest lucru si l-a folosit frecvent fara sa aiba parte de nicio reactie adversa. Sticluta de Nizoral avea o cantitate foarte mica de produs, cu toate acestea samponul a fost spornic si a tinut din iulie pana la inceputul lunii decembrie, pentru 80 ml de produs acest lucru pare aproape miraculos. L-am incercat si eu o singura data, dar fiind ca lungimea parului meu este considerabil mai mare nu am reusit decat sa aplic foarte putin pe radacini si sa masez bine, nu pot spune ca am scapat pe loc de matreata dar aceasta s-a redus considerabil doar de la o singura aplicare. Nu am vrut sa mai profit de el, stiind clar cantitatea de sampon pe care o folosesc o singura data ar fi terminat samponul dupa doar 3 spalari.

Vestea proasta a venit prin septembrie – octombrie cand mama a cautat sa ii cumpere fratelui meu acelasi sampon, surpriza a fost ca nu l-a mai gasit nicaieri, acesta fiind retras de pe piata. I s-au oferit in schimb alte alternative precum Vichy si alte produse de la firme de care nu am auzit. Trebuie sa ne reorientam, se pare ca si calitatea apei are si ea un rol foarte important asupra scalpului, in ultima luna a revenit si la mine matreata dupa o perioada in care nu am mai avut absolut nicio problema. Apa din Iasi nu ii prieste deloc scalpului meu.

Daca as mai gasi undeva Nizoral cu siguranta as cumpara cel putin doua sticlute fara nicio frica, mai ales dupa ce m-am convins ca era cel mai bun sampon antimatreata. Pretul a fost si el accesibil, aproximativ 34 de lei.
A mai folosit cineva samponul Nizoral pana acum?

Articol despre: , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *