Rimel Oriflame Wonder Lash Intense mascara Review

  1. Review
  2. 1 Comentariu

Rimelul Wonder Lash Intense de la Oriflame il am de aproximativ o luna dar pana acum nu am apucat sa il folosesc decat de vre-o doua ori si asta in cazul de forta majora.

Nu pot spune multe lucruri despre acest rimel de la Oriflame deoarece nu prea mi-a placut.  Periuta este una identica cu un alt rimel pe care l-am avut tot de la Oriflame se numea tot Wonder Lash Mascara dar era varianta pe mov, pot spune ca m-am impacat mult mai bine cu acea mascara decat cu aceasta.

Eu am o problema in ultimul timp cand vine vorba de folosit un rimel nou: ori nu sunt eu obisnuita ori aproape toate rimelurile noi (ma refer la prima luna de folosire) sunt foarte lichide, imi lipesc genele si se intind. Stiu ca nu este chiar ok insa prefer o mascara cu textura mai putin lichida, mai “uscata” cu care mai mult imi separa si “pieptana” genele.

Revenind la Wonder Lash Intense -Oriflame sigurul lucru care imi place este ca imi inchide la culoarele genele cam cu un ton, sa nu credeti ca am genele blonde sau mari, ci pur si simplu le intensifica nuanta de negru.

Acum vine si partea care nu imi place: imi lipseste genele, este prea lichid pentru mine si lasa si puncte negre cand o aplic, trebuie sa fiu atenta sa sterg imperfectiunile. De mult timp nu am mai avut aceasta problema. Periuta rimelului are doua feluri de peri: pe o parte sunt mai lungi iar pe ceallata sunt mai ingusti. Parte cu peri mai lungi o puteti folosi pentru a curba genele.

Cu toate ca preferam pana acum Wonder Lash mascara in varianta mov, care pentru mine avea efect de separare si de alungire, aceasta din urma ma lasa rece, ba chiar ma face sa nu o mai folosesc.

Nu prea recomand acest rimel decat in cazul in care aveti gene foarte dese si nu stiti cum sa le faceti sa para cat mai rare. In niciun caz nu le recomand persoanelor care au gene rare pentru ca le lipeste dand aspect un manunchi cu 3-4 fire de gene.

Un Comentariu - “Rimel Oriflame Wonder Lash Intense mascara Review”

  1. Butnaru Andreia Daniela

    Mie imi place foarte mult acest rimel, am genele destul de dese si lungi si acest rimel mi le face super, nu lipeste , le separa si le da putin volum…

    Reply

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!