Remediu pentru cearcane Concealer in a Jar Nyx

  1. Review
  2. 2 Comentarii

Cearcane pronuntate marea si eterna mea problema de foarte mult timp. Cearcanele mele se datoreaza oboselii excesive, a dormitului la ore tarzii si a trezitului la miezul zilei, desi la un moment dat reusisem sa intru in normal. Am tot incercat sa acopar cearcanele cand ieseam in oras si aveam lucruri mai importante de facut dar in rest nu le acopar. Poate si de asta tenul meu pare tot timpul obosit si lipsit de vlaga. Totusi cand vreau sa par mai fresh apelez la mici trucuri precum anticearcanele.

.concelar in a jar nyx

Am incercat pana acum destul anticearcane, unele le-am testat direct la standurile anumitor firme precum renumitul Benefit Erase Paste care m-a dezamagit, asta poate ca nu mi se nimera nicio nuanta din cele 3 care exista si poate si din cauza Sephoristei mult prea amabila care se tinea de mine. Vorba aia cand nu se tine agentul de paza de tine se tine vanzatoarea si invers! De aia urasc magazinele din Romania si vanzatorii neinstruiti si nesimtiti de acolo, rar gasesti pe cineva amabil, sau daca e amabil atunci e bata cand vine vorba de informatii si tot asa.

Back to Nyx Concealer in a Jar.  Corectorul Nyx nu a avut prea multe sanse inca de la inceput pentru ca nu mi se potrivea nuanta, dar am zis sa il cumpar. Un an a stat aruncat prin casa, la inceput pentru ca ma facea sa seman cu o fantoma mai apoi din cauza ca am uitat efectiv de el. Ne-am intalnit cand faceam ordine intr-un porfard in care am cosmetice noi, sigilate si am spus ca trebuie sa ii mai dau o sansa mai ales pentru ca este atat de laudat.cearcane pronuntate

Cam asa arata cearcanele mele.

Ce mi-a placut la el:

-are acoperire medie spre mare

-este spornic si nu trebuie decat foarte putin produs

-ambalajul este dragut si elegant

– se gaseste din nou in Romania, dupa o perioada neagra in care produsele Nyx disparusera de pe piata romaneasca

Rezista destul de ok, nu pot sa spun cat de mult rezista cu o pudra aplicata peste el pentru ca spre rusinea mea nu am nicio pudra, un motiv bun ar fi acela ca nu am probleme cu sebumul, deci nu e musai.

Puncte minus

-recipientul neigienic, trebuie sa bag degetul in el de fiecare data

-borcanasul desi este simpatic este foarte ingust si risti sa iti bagi efectiv unghiile in el

-incepe sa se estompeze dupa cateva ore (poate daca aplicati pudra nu se va mai estompa)

Diferenta notabila, nu-i asa?anticearcan bun

Daca nu este aplicat bine va lasa niste scamite in urma ceea ce este destul de inestetic si neplacut. L-am aplicat nu doar pe cearcane ci si pe pleoape pentru a-mi lumina tenul si se vede foarte urat la baza genelor. Cel mai bine este sa il aplicati pe suprafete cat mai mici.

Consistenta este una destul de cremoasa si densa dar se va topi la contactul cu pielea daca aveti rabdare.  Dupa cum ziceam este foarte spornic si se consuma foarte greu, Concealer in a Jar va v-a ajunge si un an de zile.

Brand: Nyx

Magazine de unde il puteti procura: Marionnaud, parfumerii, magazine online romanesti si straine: Cherry Culture, Pork Daisy, Ebay si altele

Pret- in jur de 30lei

Nota mea: 9/10

Tip:  ♥ Dupe to MAC Studio Finish Concealercorector nyx

Cine mai are probleme cu cearcanele? Cum reusiti sa le acoperiti?

2 Comentarii - “Remediu pentru cearcane Concealer in a Jar Nyx”

Trackbacks/Pingbacks

  1.  Noutati Nyx | Maya Secret

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!