Merlin – Serial Online

  1. Review
  2. Adauga un comentariu

Cine nu a auzit de faimosul vrajitor Merlin?! Toti avem o imagine bine conturata cnad vine vorba de Merlin, un mos cu o barba alba destul de lunga cu acel coif specific vrajitorilor si cu niste puteri paranormale iesite din comun. Va pot spune ca acesta este Merlin, vrajitorul ajuns la maturitate. V-ati intrebat vreodata cum era faiomosul Merlin in tinerete?! Daca nu… va spunem noi foarte pe scurt, destul de prostanac:)

Pentru a vedea cum evolueaza celebrul Merlin incepand de la varsta de 16 ani, fiind un tanar slujitor pentru printul Arthur, la curtea Uther Pendragon va invitam sa urmariti serialul tv intitulat “Merlin”. Acest serial este unul cu o natura comico-fantastica am putea spune, deoarece lumea boacanelor copilareste se intersecteaza foarte bine cu lumea magiei, a puterilor supranaturale! Printul Arthur il va avea inca de tanar ca slujitor pe celebrul Merlin, dar deoarece in timpul domniei lui Uther Pendragon este interzis orice fel de magie, tanarul Merlin va practica magia pe ascuns pentru a nu-si pune viata in pericol, in acea vreme practicarea magiei=ardere pe rug.
Merlin, serial online
Nu va spunem mai multe lucruri despre acest frumos serial, noi doar va intrigam sa il urmariti, 1 episod, 2-3, iar pe urma o sa vedeti ca ve-ti dori sa il vedeti pe tot pentru ca este prea spectaculos.

Va dorim vizionare placuta!

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!