Herpes remedii si sfaturi Aciclovir

  1. Review
  2. Adauga un comentariu

Ce se intampla cand iti apare virusul nenorocit numit Herpes si ai un eveniment important in cateva zile?
Cred ca cel putin una dintre voi ati patit sa va treziti dimineata cu niste bubite mici facute in zona buzelor, care sunt foarte inestetice ba chiar iti dau si senzatia de usturime sau mancarime- iar chestia cea mai rea este ca sunt sanse foarte mari sa se intinda si sa devina foarte mare.
Dar exista si remedii
In aceasta situatie nu iti mai vine nici sa iesi din casa la cat de groaznic arata. Insa trebuie macar sa dati o fuga pana la prima farmacie sa va cumparati un tub de Aciclovir.
Conform statisticilor 70-80% din populatie este purtatoare de acest virus. Ce este foarte important sa stiti este ca o data activat virsul herpetic poate aparea constat. Sa speram totusi ca aveti un sistem imunitar rezistent, astfel veti fi mai putin predispusi la manifestarile acestui virus.
Aciclovirul este o crema miraculoasa pot spune. L-am folosit la sfatul unei persoane careia ii voi fi toata viata recunoscatoare. Un tub de Aciclovir costa in jur de 7-8lei si il gasiti in farmacii. Trebuie aplicat un pic de crema peste herpes. Veti putea observa ca acesta incepe sa se usuce si sa se vindece chiar destul de repede.
Daca il aplicati din primele momente in care simtiti ca va apare herpesul sunt sanse foarte mari ca acesta sa fie oprit si sa nu mai iasa.
Din prospectul Aciclovirului am gasit urmatoarele informatii:
“Aciclovir este un agent antiviral deosebit de activ fata de virusurile herpes simplex de tip I si II si varicella zoster. Odata intrat in celula infectata de virus, aciclovir se transforma in produsul activ aciclovir-trifosfat. Acesta actioneaza ca inhibitor al sintezei ADN-ului viral (impiedicand replicarea virusului), fara sa influenteze procesele celulelor normale.”
Puncte forte
– se poate cumpara fara reteta
-este mic, il puteti purta intr-un buzunar al gentii
-pretul foarte avantajos pentru ce minuni face
-foarte eficient

Acest articol este o parere proprie, scris din experienta pe care am avut-o cu acest medicament. Pentru sfaturi consultati farmacistul sau medicul.
Cititi prospectele medicamentelor.

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!