Gel de dus Anian cu fructe goji

  1. Review
  2. 2 Comentarii

Review Gel de dus cu fructe goji si rodii Anian. Am revenit cu un review al unui produs pe care il folosesc de mult timp si care vreau sa vi-l prezint, este vorba de Gelul de dus Anian cu fructe goji si rodii.

gel de dus anian cu fructe goji

gel de dus anian cu fructe goji

Gelul de dus Anian cu fructe goji si rodii poate fi trecut pe lista mea de geluri de dus favorite. La inceput m-a atras faptul ca este un gel de dus care contine fructe goji, probabil stiti prea bine efectele miraculoase pe care le au fructele goji. Oricum voi reveni cu un articol separat despre fructele goji, promit. :)

Priumul lucru pe care l-am observat la gelul de dus ANIAN cu fructe goji si rodii a fost cantitatea. Este primul gel de dus de 750ml pe care il am, pana acum am avut geluri de dus de maxim 500ml.  Desi fug de cantitatile mari sa stiti ca merita, isi face treaba perfect.

Extractele din goji si rodii au proprietati antioxidante care combat semnele de imbatranire provocate de efectele radicalilor liberi asupra pielii. Veti simti beneficiile nutritive ale fructelor rosii care, cu vitaminele si polizaharidele lor, va ingrijesc si hranesc pielea.

– are o culoare draguta, este rosu si a facut un contrast frumos cu buretele meu de baie verde :)) . Din pacate in poza nu am reusit sa ii surprind nuanta din cauza aparatului.

-are o consistenta foarte buna: nu este foarte lichid, nu are nici consistenta unui lapte de corp.

– hidrateaza pielea destul de bine si nu simt nevoia aplicarii unei creme.

– are efect antioxidant

-cantitatea foarte mare este un plus, totusi va recomand sa il alternati cu alt gel de dus pentru a nu va plitisi de miros.

-contine fructe goji si probabil de aceea este si asa de hidratant.

-Conform specificatiilor de pe produs are efect anti-aging

-este produs in Spania

Gelul de dus cu fructe goji si rodie il puteti cumpara de pe siteul Triodelux, acolo veti putea gasi si lotiune de corp cu fructe goji, binecunoscuta Cheratina Lichida Anian la care urmeaza un review zilele urmatoare.


2 Comentarii - “Gel de dus Anian cu fructe goji”

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!