Demachiant bifazic Balea

 1. Review
 2. 8 Comentarii

Demachiantul bifazic Balea a intrat in rutinea mea de demachiere acum aproximativ 2 ani. Nu stiu de ce nu i-am facut pana acum review, probabil din cauza multitudinii de reviews din blogosfera. O parere despre demachiantul bifazic Balea in plus, nu cred ca strica. demachiant bifazic baleaVa fi un review scurt si la obiect, folosindu-l de atata timp mi-am facut o parere mai mult decat clara despre ce poate sa faca. Sa incepem cu primul demachiant bifazic folosit de mine: demachiantul bifazic Farmec. In acea perioada inca nu ii schimbasera formula si nici ambalajul. Era o descoperire importanta, ma ajuta sa imi sterg rimelul fara sa agresez ochii. Lasa insa pielea grasa si de multe ori uleiul migra pe fata in jos. Eram multumita la vremea actuala neavand magazin DM in oras.

Dupa am cumparat demachiantul bifazic Sephora. Tin minte ca l-am vazut la o bloggerita si m-a convins sa il caut in Sephora. Formula mi-a placut mai mult decat demachiantul Farmec, dar pretul nu m-a incantat. Costa in jur de 18 lei pentru 50ml. De atunci nu l-am mai cumparat si am revenit la Farmec.

Demachiantul bifazic Balea l-am cumparat din Tg Mures cu ajutorul unei cunostinte. Mi-a placut de la inceput si nu cred ca ii voi gasi prea curand un inlocuitor.

Demachiantele bifazice sunt pe baza de ulei, asa cum se poate vedea si in poza. Inainte de a le folosi trebuie agitate bine si aplicate pe discheta. Demachiantele bifazice se folosesc exclusiv pentru a demachia ochii si buzele.demachiant balea

Demachiant bifazic Balea – Puncte forte:

 • este bland – nu irita nici cei mai sensibili ochi
 • demachiaza foarte bine machiajul
 • demachiaza usor rimelul waterproof
 • nu lasa pielea uleioasa
 • nu migreaza pe ten
 • se inlatura usor cu solutia micelara Sensibio H2O
 • pretul mic: 7-8 lei

Puncte minus

 • se gaseste doar in magazinele DM

Un demachiant formulat perfect, bland cu ochii care reuseste sa indeparteze usor si repede cel mai complicat machiaj al ochilor si buzelor. Este ieftin si spornic, merita sa il aveti in casa.

Nota: 10/10

Pret: 8 lei

Magazin: DM

8 Comentarii - “Demachiant bifazic Balea”

  • Maya

   Din cauza uleiul pe care il contine. Oricum scrie clar pe ambalaj, nu sunt mai catolica decat Papa. :)) Eu una nu am mai folosit pana acum niciodata un demachiant uleios pentru ten, nu risc pentru ca am tenul mixt si nu vreau surprize.

   Reply
 1. mihaela pojogu

  Faza e ca exista si demachierea cu uleiuri, folosesti un prosop bagat in apa fierbinte si stors bine si apoi sters fata cu el dupa folosirea uleiului, dar probabil stii si despre asta.
  de aceea era putin contrariata :D :))

  Reply

Trackbacks/Pingbacks

 1.  5 produse pentru ingrjirea tenului sub 30 lei - Maya Secret

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!