Antiperspirant Dove Pure

 1. Review
 2. 4 Comentarii

Am inceput sa folosesc deodorantul antiperspirant Dove Pure in luna Februarie atunci cand am schimbat antitranspirtantul Michum care mi se parea cam agresiv pe timpul iernii. Am reusit sa imi ofermez o parere despre Dove asa ca am sa va prezint un review obiectiv.

dove pure deodorant

In primul rand trebuie sa stiti ca Dove Pure este o gama de produse relativ nou lansata de  Dove, mai exact aceasta a fost lansata in Romania prin luna Noiembrie 2013. Tot atunci s-a organizat si o campanie Dove Pure impreuna cu farmaciile Sensiblu, de unde puteati merge si pe baza unui cupon se primea un sapun Dove sau un deodorant.

Antiperspirantul deodorant Dove Pure este disponibil in trei variante: deo roll on, deodorant solid si deo spray. Varianta pe care o detin este cea roll on.

Produsul nu contine: parfum, parabeni, coloranti sau alcool, suna destul de promitator dar in schimb primul ingredient de pe lista este aluminium.

Il folosesc zilnic si nu mi-a lasat o impresie nici buna dar nici foarte proasta. Desi producatorii spun ca protejeaza pielea impotriva transpiratiei timp de 24 de ore acest lucru este cam exagerat si nu reuseste sa faca fata timp de 24 de ore. Partea buna este ca reuseste sa protejeze pielea impotriva mirosurilor neplacute si nu o usuca. Ce m-a deranjat cel mai tare a fost faptul ca trebuie sa astept ca produsul sa se usuce si mai apoi sa sterg urmele albe pe care le lasa, altfel toate hainele s-ar pata, in special cele inchise la culoare.

Plusuri:

-nu usuca pielea

-protejeaza impotriva mirosurilor neplacute

-nu contine parfum, parabeni, coloranti sau alcool

-pretul

Minusuri:

-durata de asteptare dupa aplicarea produsului este deranjanta

-pateaza hainele lasand urme albe

-contine aluminiu

-personal as prefera sa contina parfum

Per total este un produs mediocru, nu pot sa spun ca il recomand sau nu, depinde ce expectante aveti de la un deodorant. Nu l-as cumpara din nou ci as cauta un produs care in primul rand sa nu pateze hainele, aceasta conditie ar fi una primordiala.

4 Comentarii - “Antiperspirant Dove Pure”

 1. imasupergirl

  Hm, mie nu imi pateaza hainele, timpul de asteptare pentru a fi complet uscat e la fel ca pentru orice alt deodorant roll-on/spray, protejeaza impotriva mirosurilor neplacute, dar nu si impotriva transpiratiei. :)

  Reply
  • Maya

   Singurul deodorant anti-perspirant care a reusit pentru o perioada sa ma protejeze impotriva transpiratiei a fost Mitchum, va urma in curand review. Folosesti tot deo- roll sau pe cel solid?

   Reply
 2. nicoleta ciocoiu

  din pacte lam cumparat si eu dar nu pot spune decat ca nu este potrivit mie , de traspirat tot traspir si pateaza hainele . deci sigur nu cred cal voi mai lua .

  Reply
 3. Rokolla

  Detest produsele care lăsa urme pe haine. De cele mai multe ori îmi caut produse invizible care sa mă fereasca de problema asta

  Reply

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!