Saptamana fructelor exotice

  1. Retete culinare
  2. Adauga un comentariu

Vara este pe terminate si o data cu ea se va termina si vacanta mea. Nu pot sa spun cat de rau imi pare dar pana atunci vreau sa ma bucur de timpul ramas. Vremea nu tine deloc cu mine asa ca voi incerca sa impovizez. Declar saptamana FRUCTELOR EXOTICE. Ce inseamna saptamana fructelor exotice?

fructe exotice
photo source here

O saptamana in care voi consuma in fiecare zi un alt fruct exotic care se gaseste mai greu. Voi cumpara in fiecare zi un alt fruct exotic de la hypermarket si voi impartasi cu voi fiecare experienta. Veti putea vedea poze cu fructul exotic respectiv, veti afla informatii noi si poate am sa reusesc sa va conving sa il incercati si voi. :)

Va fi fun si ceva nou care sper sa va placa. Ideea mi-a venit cam tarziu in seara aceasta cand savuram ceva delicios, asa ca articolul cu primul fruct exotic va fi publicat maine.

Cum vi se pare ideea? Ca sa va impulsionez putin m-am gandit sa fac un pic mai interactiv acest mic joc. Asa ca in fiecare zi am sa va intreb ce fruct credeti ca va fi in ziua urmatoare. Persoanele care vor raspunde corect vor primi o sansa in plus la concursul care se desfasoare in aceasta perioada pe blog si facebook. :)

Ce fruct credeti ca va deschide Saptamana exotica?

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!