Solutie micelara Sensibio H2O Bioderma la oferta

  1. Oferte
  2. 1 Comentariu

Despre Sensibio H2O Solutie micelara Bioderma v-am tot spus ca este demachiantul perfect pentru mine. Stiu ca nu sunt singura fana a solutiei micelara Sensibio H2O si ca multe dintre voi apreciaza si iubesc acest produs si mai mult de atat, abia asteptati o oferta buna.oferta bioderma sensibio h2OAzi dimineata cum am intrat pe Facebook am vazut ca cei de la Bioderma Romania au anuntat o super promotie: solutie micelara pentru ten sensibil Sensibio H2O este la oferta in toate farmaciile. Cat tine acest miracol, nu stiu sa va spun, dar va indemn sa indrazniti sa iesiti in cautarea ei, chiar merita fiecare banut.

Oferta Sensibio H2O Bioderma suna in felul urmator: la o solutie micelara Sensibio H2O de 250ml cumparata, veti primi cadou o a doua sticluta. Din cate stiu sunt deja pachete facute pe care le puteti lua de la raft sau le puteti solicita la farmacie. Cum momentan sunt plecata din Bucuresti, voi astepta momentul intoarcerii mele cu nerabdare si sper sa mai prind oferta. :) Puteti cumpara atata timp cat imi lasati si mie un set, altfel ma supar. :)) Glumesc

Pretul recomandat este de 49 lei dar sunt absolut sigura ca o puteti gasi si mai ieftin.

Daca nu ati citit despre BB Cream Bioderma Sensibio AR, atunci va invit sa aruncati o privire aici.

Un Comentariu - “Solutie micelara Sensibio H2O Bioderma la oferta”

  1. Gavriloi Adina-Mirabela

    Si eu vreau sa imi cumpar un pachet, a mea este pe terminate.Din cate am citit, in farmaciile Centrofarm aceasta oferta este pana in noiembrie.Sper sa o prind si eu, ca nu stiu cat au pe stoc si este demachiantul meu preferat.

    Reply

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!