Oferta Yves Rocher newsletter Martie

 1. Oferte
 2. 3 Comentarii

Oferta Yves Rocher Martie- Aprilie absolut fabuloasa pentru toti clientii inscrisi la newsletter. De cat timp va doriti un parfum scump Yves Rocher,  poate o crema sau niste suplimente alimentare de la Yves Rocher pe care nu vi le-ati permis? Probabil una dintre cele mai bune oferte Yves Rocher de pana acum este adusa in avans de catre Iepurasul de Paste. :)

comanda-yr

Pentru o comanda Yves Rocher de minim 100 lei va puteti alege de pe site orice produs doriti la pretul de doar 1 leu. Sa va arat cum arata o comanda Yves Rocher simulata de mine (click pe poze)

Am “cumparat” 10 produse Yves Rocher si voi primi cadou parfumul Tendre Jasmin la pretul de doar 1 leu, pretul sau initial fiind de 195 lei.  Voi mai primi setul demachiant de fata si ochi format din apa micelara Yves Rocher si demachiant bifazic cu albastrele YR, plus cadou surpriza pentru inscrierea la newsletter. Transportul este gratuit. Cadoul pentru inscrierea la newsletter: crema de maini roz editia de sarbatori.

Un calcul scurt: 13 produse la doar 105 lei, aproximativ jumatate din valoarea unui singur produs, parfumul Tendre Jasmin.

Cum vi se pare oferta? Aveti de gand sa dati o comanda Yves Rocher?

comanda-yves-rocher-apriliepromotie-yves-rocheryves-rochercomanda-yr

 

3 Comentarii - “Oferta Yves Rocher newsletter Martie”

 1. ilda76

  Mi se pare buna oferta, imi plac multe dintre produsele ce se incadreaza in suma respectiva, imi place tendre Yasmin dar…off, trebuie sa fiu cuminte!!!:((

  Oricum, iti multumim, Maya!
  Voi arata oferta si colegelor de serviciu, poate doreste cineva sa se inscrie!:)

  Pupicei, draga mea!
  Ilda
  Lavender Thoughts

  Reply
 2. Mihaela

  eu nu inteleg unde gasesc codul de la newsletter care trebuie introdus….te rog explica-mi si mie:)

  Reply

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!