Cupon de reducere H&M

  1. Oferte
  2. 5 Comentarii

Revistele lunii Decembrie, cel putin o parte dintre ele, au ca insert un card de reducere H&M in valoare de 20 lei care poate fi folosit doar daca faceti cumparaturi mai mari de 50lei. Multe fete au cumparat cel putin una dintre revistele cu cadou in luna Decembrie doar pentru cupon. Pentru ca cititorii mei sunt importanti vreau sa va dau un pont.

magazin h&m

 

Au inceput reducerile in magazinele H&M. Am fost astazi in trecere si am vazut o multime de pulovere, pantaloni, sacouri, genti, esarfe, rochii si paltoane, daca vreti sa faceti cumparaturi de sezon acum este momentul.

Vestea cea buna este ca putem beneficia de o reducere de 20% la un articol la alegere din magazin daca printam pagina de mai jos si decupam cuponul. Nu se specifica daca reducerea se aplica si la produsele deja reduse. Deja am auzit ca unele magazine nu il accepta pentru ca nu stiu de el, ceea ce mi se pare o prostie. Voi printa voucherul si sper ca intre timp s-a rezolvat problema. Aici veti putea vizualiza catalogul H&M de sarbatori.

Aveti de gand sa profitati de oferta?

cupon h&m

 

5 Comentarii - “Cupon de reducere H&M”

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!