The Vampire Diaries sezon 3 ep 15

 1. Monden
 2. 8 Comentarii

The Vampire Diaries sezon 3 ep 15. A aparut ultimul episod online The Vampire Diaries si la noi. Ultimele doua episoade din TVD au fost cele mai interesante si captivante din sezonul 3the vampire diaries.Cand credeam ca actiunea devine din ce in ce mai plictisitoare totul a luat-o razna in sensul bun al cuvantului. In al patrulea sicriu care era inchis se afla secretul, arma care l-ar putea ucide pe Klaus. Scriul  a fost deschis de Bonnie si de mama sa Abby si inauntrul siciriului se afla chiar mama lui Klaus care aparent s-a intors sa traiasca in liniste alaturi de fii sai si de Klaus pe care l-a iertat.

In episodul 14 din The Vampire Diaries, mama lui Klaus ii spune Elenei adevaratele sale intentii si face o vraja prin care isi leaga toti fii, condamandu-i astfel pe toti la moarte.

Din pacate persoanele care asteapta sa vada online The Vampire Diaries episodul 15 subtitrat in limba romana mai au de asteptat deoarece ultimul episod nu are subtitrare in romana la aceasta ora.

Ma duc sa ma uit la film, vizionare placuta si voua, iar daca totusi asteptati subtitrarea in romana va las trailler-ul.

 

8 Comentarii - “The Vampire Diaries sezon 3 ep 15”

  • Maya

   Eram sigura ca va zice cineva ceva, da mi-am dat seama dupa ce am vazut filmul. Pe prietena lui Rick o cheama Meredith, oricum in carte de apt e cu totul altfel.

   Reply
    • Maya

     Nu m-a deranjat deloc, spuneam ca oricum am asteptam sa ma corecteze cineva, intre timp mi-am dat seama dar filmul era prea captivant ca sa il intrerup si sa modific. :*

    • Maya

     :)) Pai din cate am vazut eu pe siteul unde ma uit online la The Vampire Diaries scria ca episodul 16 apare pe 24 Februarie, nu in Martie. :D

 1. flori0304

  Urmatorul ep apare pe 16 martie:)

  Sincera sa fiu eu nu m-as incumeta sa citesc cartie acum, dup ce am vazut deja 2 sez si zumatate din film, pt ca mi-ar schimba total ideeile. Am inteles ca sunt fff diferite de film, de fapt filmul e diferit de carti caci cartile au aparut primele.

  Reply

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!