The Vampire Diaries- episod 4 sezon 3 Disturbing Behavior

  1. Monden
  2. Adauga un comentariu

The Vampire Diaries- episod 4 sezon 3 Disturbing Behavior. Urmatorul episod din The Vampire Diaries mai exact episodul 4 apare pe data de 7octombrie. I can’t wait :DKlaus The vampire diariesAbia am terminat de vizionat promo-ul pentru episodul 4- Distrubing Behavior. Sunt putin dezamagita, doar mie mi se pare ca trailer-urile la sezonul 3 din The Vampire Diaries sunt din ce in ce mai scurte? Pacat, asa ne face sa fim si mai nerabdatori. Daca pana acum mi se parea ca timpul dintre episoade trece repede, o data cu inceperea facultatii va fi un chin. :)) Imi este dor de zilele in care nu stiam exact daca este joi sau vineri. :))
Voi face un scurt review la episodul 3: Elena pleaca impreuna cu Damon la Chicago in cautarea lui Stefan. Klaus ii aduce aminte lui Stefan ca s-au intalnit in trecut, faptul ca Stefan era indragostit de Rebeckah. Rebeckah este sora lui Klaus, un vampir original care s-a in anii ’20 indragostit s-a indragostit si ea de Stefan si care a fost chiar duspusa sa isi paraseasca fratele pentru a fugi cu Stefan. Ea a fost injunghiata de Klaus si adormita in cripta familiei pana in prezent, cand acesta se decide sa o readuca la viata. Din nefericire pentru Klaus, Rebeckah si-a pierdut medalionul, singura modalitate de a lua legatura cu o vrajitoare care i-ar putea ajuta. Si da, ati ghicit bine, medalionul se afla la Elena, aceasta l-a primit in dar de la Stefan.

Acum va las cu ultimul episod din serialul nostru preferat- The Vampire Diaries. Disturbing Behavior- trailer.

 

Ma intreb oare: Stefan mai tine la Rebeckah? Daca da, este posibil ca acesta sa o uite pe Elena cat de curand. Voi ce credeti?

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!