Stefan Stan – Castigator Vocea Romaniei

 1. Monden
 2. 4 Comentarii

Stefan Stan este castigatorul concursului Vocea Romaniei. Stefan Stan a castigat un premiu in valoare de 100000 de Euro dar si simpatia a milioane de romani.
Stefan Stan

Trebuie sa recunosc ca Stefan Stan a fost favoritul meu inca de la preselectiile concursului Vocea Romaniei, a fost singurul concurent care nu a dezamagit publicul niciodata si a fost tot timpul preferatul acestuia. Stefan Stan a facut parte din echipa lui Smiley, acesta din urma fiindu-i si mentor.
Stefan Stan - Castigator Vocea Romaniei

Sper sa auzim mai des de acum incolo de Stefan Stan.

Felicitari si la cat mai multe concerte.

Stefan Stan – Everything I Do, I Do It For You (Vocea Romaniei)

Care a fost concurentul vostru favorit de la Vocea Romaniei?

4 Comentarii - “Stefan Stan – Castigator Vocea Romaniei”

 1. Cotrău Alexandru-Ovidiu

  -Da !! Întradevăr a fost o emisiune la Pro-Tv.care mi-a făcut plăcere să o vizionez,foarte bine realizată,care am următirt-o din 100% ;100% şi pe parcursul emisiunilor am constat că distinsul câştigator al titlului de “VOCEA ROMÂNIEI ” Stan Ştefan a devenit tot mai bun.Şi fuse-se şi preferatul meu din penultimele două emisiuni,felitări şi Antrenorului şi echipei care la pregătit.Şi să se bucure de TITLU şi să aibe folos şi de banii câştigaţi la acest concurs !! Şi un călduros ” La mulţi ani” ..!!
  de ziua lui de Onomastică: Sf.Ştefan !!

  Reply
 2. constantin

  Da si eu credeam ca Stan Stefan va fi castigatorul Vocei Romaniei . Va urez un calduros la multi ani tuturor celor cu numele de Stefan !

  Reply
 3. SARA

  Stan Stefan a fost cel mai bun. Mi-a placut de la prima aparitie. Urmarind pe Youtube si alte melodii cantate de el, aceasta mi-a intarit convingerea ca e preferatul meu. E natural are o voce nuantata, calda sau dura, dupa caz, un timbru deosebit de placut.

  Reply

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!