Premiera mondiala Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2 Talismanele Mortii

  1. Monden, Smile
  2. 1 Comentariu

Da, ati ghicit sunt fan Harry Potter inca de acum 10 ani, prima carte am cumparat-o din banii de alocatie si asa am facut o colectie destul de bogata de carti din seria Harry Potter. Din pacate sfarsitul este aproape, dar nu inainte de a viziona si ultima parte din Harry Potter. Harry Potter and the Deathy Hallows partea a 2 a.

Nici nu stiu de unde sa incep :)) Am sa incerc cel putin la acest articol sa fiu concisa si sa va arat cateva poze pe care am reusit sa le surprind, sunt mai degraba screen shooturi insa sunt de la premiera mondiala a ultimei parti din saga Harry Potter si din filmul Harry Potter and the Deathly Hallows. I hope that you will enjoy.

Imi pare rau ca pozele nu au o callitate buna, dar stiu ca fanii vor aprecia chiar si asa :)

Maine am sa pun si filmuletul cu premiera din Londra si toata festivitatea care a avut loc in Trafalgar Square. Ii veti putea vedea pe Daniel Radcliffe, Ema Watson si Rupert Grint cu lacrimi in loc multumindu-le fanilor, scriitoarei J. K. Rowling si desigur regizorilor.

Premiera va avea loc in Romania pe data de 15 iulie 2011 Abia astept sa apara la cinema sa il pot viziona cum trebuie. Daca sunteti fani adevarati trebuie neaparat sa il vedeti intr-o sala de cinema, totul pare muuult mai real decat acasa, va garantez.

In toata istoria sa pana acum Harry Potter a avut incasari de peste 6, 4 miliarde de dolari.

Un Comentariu - “Premiera mondiala Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2 Talismanele Mortii”

  1. Ela

    si eu sunt fata Harry Potter :) am citit toate cartile in engleza cu mult inainte sa apara si la noi in romana nu mai aveam deloc rabdare:X:X:X

    Reply

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!