Litoralul romanesc de aruncat la gunoi

  1. Monden
  2. Adauga un comentariu

De ce ne ocolesc turistii straini zona litorala, vedeti imediat…

Cand ma duc la mare vreau sa ma relaxez, sa ma pot bucura de vacanta, de soare sa scap de stres si de oameni enervanti, insistenti-dar cum ajungi pe litoralul romanesc gasesti totul pe dos.

Vazand stirea de pe Pro-tv mi-am adus aminte de toate aceste lucruri – de muncitori care vin sa se spele in mare, de proprietarii de caini care isi lasa cainii sa intre sa se balaceasca si ei, doar e marea tuturor, nu? De vanzatorii ambulanti care atunci cand isi fac reclama in gura mare pe plaja spun un pret, iar cand vrei sa cumperi iti cer alt pret.

Am cumparat o singura data niste pufarini pentru ca imi era pofta si bineinteles ca am platit cu 1 leu mai mult, ca doar si-a aplecat burta sa mi le arunce pe patura. :P

Despre plaja din Mamaia pot spune ca  este cea mai jegoasa din tot judetul Constanta. Mucuri de tigara aruncate peste tot, sezlonguri bagate pe malul marii astfel incat sa nu ai nici unde iti pune cearsaful dar nici nu poti macar sa te plimbi pe mal, esti nevoit sa intrii in apa plina de alge scarboase si urat mirositoare pana la genunchi.

De ce as plati 500lei pe noapte la un hotel de fite din Mamaia care are o plaja de rasul plansului? De ce m-as ingramadi sa inchiriez cu peste 20lei pe zi un sezlong langa care vine unul sa isi faca reclama la “croaziera” pe mini barcuta ce naiba o fi aia, langa mine? Acest lucru intamplandu-se o data la 15 min.

Prefer de o mie de ori sa merg afara, sper sa am ocazia anul acesta sa plec cat mai departe de plajele noastre murdare, de oamenii insistenti si nepoliticosi care ti se baga in suflet, de lipsa de bun simt a romanului.

Uitati-va si voi ce mandru se spala cu sapun in mare. Ma intreb oare la el acasa se spala tot asa, in Nistru?

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!