iPod Touch 4 Generation

  1. Monden
  2. Adauga un comentariu

Astazi am avut o zi cam proasta insa s-a terminat oarecum cu bine. Mi-a ramas inima la un gadget pe care am avut ocazia sa il folosesc la Scoala de Vara IPW si anume iPOD Touch 4 Generation. Astazi am avut in mana un iPod touch 3rd generation sincer m-as multumi si cu acesta. :))ipod touch 3rd generation
Am fost putin dezamagita de iPod touch (3rd generation) datorita lipsei camerei foto, daca avea si camera mi-l cumparam pe loc.  :D Din pacate doar iPod Touch 4 are camera foto. Ce imi place la iPod in general este viteza de raspuns a touch screenului, ecranul de a 3.5-inch, partea din spate a carcasei care este din inox, memoria de 64 Giga in cazul iPod 3rd generation, multitudinea de jocuri, vizionarea filmelor. Wifi care a devenit indispensabil, pacat doar ca nu avem mai multe retele wireless… Puteti browseri linistit cu browserul Safari, sa va uitati la videoclipuri pe Youtube, sa intrati in magazinul online iTunes.

Singura diferenta notabila dintre iPOD touch 3rd Generation si iPOD touch 4 generation sunt cele 2 camere: una in fata si alta in spate cu care vine iPod 4.

Weekendul acesta ma duc acasa, daca il mai gasesc cand vin inseamna ca este un semn divin. :))

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!