Deschidere Uvertura Mall

  1. Monden
  2. 5 Comentarii

Asteptam deschiderea mall-ului din Botosani inca de acum sase ani cand au inceput constructia, acum sase ani. In fiecare an speram ca se va deschide dar nu a fost sa fie. Pana la urma deschiderea mall-ului din Botosani, numit Uvertura Mall, va avea loc cat de curand in aceasta primavara. Am aflat si ce magazine se vor deschide in Uvertura Mall, pentru a afla cititi in continuare, se anunta nume grele.

uvertura mall

H&M va deschide un magazin si in Botosani, magazin care va fi situat pe doua etaje, speram doar ca va fi mai mare decat H&M din Iasi. Din surse neoficiale am auzit ca se va deschide si un magazin Lee Cooper si ca mall-ul va avea multiplex, cinci sali de cinema si poate in acest fel se vor fi si sali de cinema cu proiectie 3D , food court si piste de bowling.

Tot dintr-o sursa neoficiala am aflat ca mall-ul din Botosani se va deschide pe data de 28 Martie, dar cum merg lucrurile pe la noi s-ar putea sa mai dureze.

Multi carcotasi vorbesc despre falimentul mall-ului inca inainte de a se deschide. Nu cred in asa ceva daca vor fi aduse firme de renume dar accesibile precum: H&M, New Look, Fox, Sephora, Zara, Stradivarius, Bershka, New Yorker, Orsay, C&A, Deichmann, Takko(ultimele  sunt deschise de ceva timp si au clienti,  din cate am observat). In schimb daca in mall se vor deschide magazine mici no-name cu preturi precum cele din H&M si cu haine din Dragonul Rosu cu siguranta  vor ajunge in pragul falimentului, la fel cum s-a intamplat cu Tratoria si Carisma. Iar daca s-ar deschide si un McDonald’s in Botosani sau un KFC cu siguranta ca va fi tot timpul plin.

In alta ordine de idei, proiectul mi se pare unul interesant si binevenit, dar sper sa nu ajunga precum Moldova Mall, cu putine magazine si mai tot timpul gol. PS. Daca doriti va cautati un loc de munca in Botosani si vreti sa va angajati la mall puteti depune CV-urile. Adresa de email o gasiti pe pagina de Facebook Uvertura Mall.

photo source: uvertura.ro

5 Comentarii - “Deschidere Uvertura Mall”

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!