Concert Shakira Bucuresti 2011 The Sun Comes Out

  1. Monden
  2. Adauga un comentariu

Concertul Shakirei la Bucuresti sau Venirea Shakirei in Romania, doar asta am auzit zilele astea, slava Domnului ca s-a terminat…

Merita sa dau  aproape 100 de euro sa stu in ploaie sa o vad pe Shakira in concert la Bucuresti cum da din buric? Sa fim seriosi… Acum nu ma intelegeti gresit, mi se pare ok dintr-un anumit punct de vedere, o stiu de cand s-a lansat, aveam vre-o 11 ani pe atunci si citeam cu nesat revista Bravo, ei bine au trecut  foaaaarte multi ani de atunci si este deja a 2 a oara cand ne viziteaza. Despre Concertul faimoasei Shakira la Timisoara cu siguranta ca ati auzit, dar acum s-a facut mult prea mult circ.  380 lei Golden VIP (loc pe scaun)  280 lei Tribuna VIP  180 lei Gazon A  120 lei Gazon B

Daca tot au vrut sa mediatizeze si sa ridice in slav acest minunat concert care s-a tinut si in ploaie, pacat ca nu a fost gata stadionul Lia Manoliu.

Concertul tinut de Shakira face parte din turneul “The Sun Comes Out” si i-a avut in deschidere pe Bosquito si pe Smiley, concertul ar fi inceput cu vre-o 30minute de intarziere. Poate ca lumea nu s-ar fi suparat incat sa inceapa sa huiduie daca nu ar fi plouat destul de tare :))

Inchei prin ma intreba de ce nu s-a facut atata tam-tam si pentru trupe care merita cu adevarat, au castigat milioane de fani prin muzica si mai putin din miscari lascive de solduri : Bon Jovi, Roxette etc.

PS. Cu siguranta se vor gasi persoane rautacioase, va informez de pe acum ca nu imi pasa :P Acesta este punctul meu de vedere.

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!