Castigatorii premiilor MTV Video Music Awards

  1. Monden
  2. Adauga un comentariu

Aseara au avut loc la Los Angeles premiile MTV  Video Music Awards, unde Katty Perry si Adele au fost marile castigatoare. Ma bucru din suflet penru Katy Perry pentru ca este o persoana deosebita si are o voce incredibila.
mtv video music awards
Marea surpriza pentru mine a fost faptul ca Jeniffer Lopez nu a castigat niciun trofeu anul acesta, poate ca unora nu le place atitudinea un pic exagerata pe care o afiseaza mai ales ca este deja mama. O alta surpriza este Rihanna care nu a reusit sa castige niciun trofeu la Premiile MTV Music Awards 2011, nici macar cu ajutorul lui Eminem in piesa “I love the way you lie”.

Katty Perry a castigat 3 premii MTV Music Awards printre care si premiul pentru cel mai bun videoclip al anului: “Firework”

De Adele nu am auzit prea multe, ea a reusit sa castige 4 premii MTV printre care “Best Pop video” cu melodia “Rolling In The Deep”

Beyonce a reusit sa castige doua premii MTV , Lady Gaga a fost desemnata castigatoarea “Best female video” si “Best Video With A Message”  castigatorul categoriei “Best men” a fost Justin Bieber cu melodia “U Smile”.

GIRLS RULZZ :D

Veti putea urmari Premiile MTV VIDEO MUSIC AWARDS  in reluare pe data de 1 Septembrie pe canalul MTV of corse.

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!