Capra Nera lanseaza gama Aqua Treatment

  1. Monden
  2. 3 Comentarii

Capra Nera este unul dintre brandurile de cosmetice de care am auzit inca din perioada liceului, cand prietena si colega mea de atunci, Anda, il promova intens. Ma bucur ca am ocazia ca dupa atata timp sa colaborez cu firma elvetiana Capra Nera si sa va anunt ca aceasta va pregateste in luna Aprile multe surpriza si evenimente de lansare foarte intersante.capra nera aqua tratment
Gama de produse pentru ten Aqua Treatment care va fi lansata in cadrul acestor evenimente este formata din: Gel de curatare 200 ml, Apa Faciala Reechilibranta 200 ml, Masca-gel 50 ml, Crema de zi 50 ml. Prezentati-va la unul dintre cele 15 evenimente de lansare pregatite de CAPRA NERA by DÉESSE of Switzerland special pentru voi si aveti ocazia sa le testati in premiera.

Evenimentele de lansare incep pe data de 3 Aprilie in orasul Baia Mare si se vor termina pe data de 22 Aprilie in Bistrita. Pentru a afla care sunt toate cele 15 orase in care vor avea loc evenimentele de lansareAqua Treatment intrati aici si consultati tabelul.

Nu stiu voi, dar eu sunt foarte incantata de noua gama si in acelasi timp foarte curioasa de efectele ei asupra tenului sensibil. Promite hidratare iar tenul meu insetat are mare nevoie de asa ceva. Ce spuneti, ne punem pe testat Aqua Treatment in Aprilie?

set hidratant ten

3 Comentarii - “Capra Nera lanseaza gama Aqua Treatment”

Trackbacks/Pingbacks

  1.  Crema hidratanta de zi - Aqua Treatment » Maya Secret

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!