Adrian Tutu Castigatorul concursului Romanii au talent

  1. Monden
  2. 1 Comentariu

Castigatorul concursului Romanii au Talent este Adrian Tutu. Cu totii am fost impresionati de viata deloc usoara a acestui baiat si iata ca romanii l-au desemnat cel mai talentat dintre romani. Adrian Tutu a primit din partea emisiunii Romanii au talent premiul de 120.000 de euro…

Sa speram ca ii va folosi cum trebuie si ca v-om mai auzi de Adrian si in viitor, nu cum s-a intamplat cu Ana Maria care a castigat acum multi ani un alt concurs importat cu piesa “Ochii tai”.

Vezi mai multe pe Romanii au talent

Din cati moldoveni au fost finalisti puteam sa pariez ca va castiga unul dintre ei, imi pare sincer rau atat pentru baietii din Botosani Stefan Florescu baiatul care facea jonglerii cu mingea- Cosmin Agache baiatul cu beatboxul.

Atitudinea lui Valentin Dinu mi s-a parut ca a lasat de dorit atunci cand a aflat ca nu este el castigatorul. Valentin Dinu ne-a impresionat cu vocea sa insa siguranta de sine nu iti da de fiecare data un avantaj.

Sa nu uit de Narcis Iustin Ianau un alt mare talent care a uimit intreaga tara cu vocea sa incredibila.

Chiar speram ca cei care vor ajunge pe locurile 2 si 3 sa primeasca un premiu de consolare, insa nu a fost sa fie asa. Mare pacat avand in vedere ca talentele adevarate trebuie incurajate. O alta mare surpriza a fost ca cei trei finalisti au fost toti din domeniul muzical, lucru de demonstreaza ca romanii nu se gandesc decat la talentele innascute nu si cele dobandite pe parcursul anilor dupa multa munca depusa.

Ce nu mi-a placut a fost fata care facea “gimnastica la bara”. Dupa mine acel moment nu trebuia sa treaca de preselectii, a fost penibil. Avem o gramada de fete care danseaza in cluburi la bara, mult mai finute care ar fi putut face acelasi lucru daca ar fi scos elementele ne la locul lor din programul pe care il prezinta in fiecare seara barbatilor care vin sa vada un dans la bara.

Romanii au talent, asta se stie! :) Sunt momente in care pot spune ca sunt mandra ca sunt romanca, desi putine la numar sper ca acestea sa devina tot mai multe.

Un Comentariu - “Adrian Tutu Castigatorul concursului Romanii au talent”

  1. tweety19

    ce mult ai reusit tu sa intelegi din “gimnastica la bara” pe care a facut-o medea…nu stiu ce fete ai vazut tu in cluburi care pot face acelasi lucru, eu sincer nu am vazut…si asta pentru ca este nevoie de sute de ore de munca, depusa zilnic, pentru a reusi acele elemente extraordinar de dificile. Probabil conceptia preconceputa nu te-a lasat sa vezi ca fata aia chiar sfida gravitatia, intocmai ca trupa ballance. Nu vad cu ce sunt ei mai talentati decat fata aia. In ambele cazuri este vorba de un talent initial peste care se suprapune extrem de multa munca ( oricum nu cred ca asta urmarea emisiunea, ci cautarea unui talent pur, in stare bruta, dupa cum spunea si mihai petre )

    Reply

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!