A murit Steve Jobs

  1. Monden
  2. 2 Comentarii

Steve Jobs a murit la o zi dupa lansarea noului telefon Iphone 4S. Nu stiu exact ce sa spun, desigur a murit un om, ceea ce nu este un lucru fericit, dar oare acesta a murit chiar ieri sau inainte de lansarea ultimului telefon din seria Iphone?

De obicei am o fire sceptica iar moartea lui Steve Jobs la doar o zi de la lansarea Iphone 4s mi se pare cam trasa de par. Intr-adevar Steve Jobs a fost un om mare, cu idei geniale care a stiut sa le si puna in practica. Probabil ca cei de la Apple au amanat vestea mortii pentru a nu da peste cap scoaterea pe piata a noului telefon Apple.  Din cate imi amintesc zvonurile care spuneau ca Steve Jobs este grav bolnav au scazut actiunile Apple. Ma intreb ce efect va avea acum moartea acestuia asupra companiei Apple- va fi cu siguranta un efect de BOOM – actiunile vor creste vertiginos sau va avea loc efectul opus.

Steve Jobs a murit pe 5 octombrie la varsta de 56 de ani. Cu toate acestea, Steve va ramane mereu viu prin conceptul Apple si in inimile celor carora le-a fost mentor, prieten dar si idol.

RIP Steve Jobs.

 

2 Comentarii - “A murit Steve Jobs”

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!