Review Corector lichid Elf Essential

  1. Make-up, Review
  2. Adauga un comentariu

Hey everyone,

Am pregatit inca de ieri un articol despre corectorul lichid Elf Essential…

In prima mea comanda data la ELF am comandat si un corector lichid pe care l-am folosit pe post de anticearcan deoarece am mari probleme cu cearcanele. Din nefericire  cei de la ELF nu mai aveau pe stoc decat nuanta Spice (Medium) am crezut ca aceasta nuanta de corector ar fi ok  pentru mine deoarece nu am nici cel mai deschis ten dar nu sunt nici creola. so neavand de unde alege am cules. :))

Cand am fost la posta sa ridic comanda de nerabdare am deschis pachetul si SURPRIZA. Anticearcanul meu, concelar-ul sau corectorul lichid :-J ELF era de o culoare aproape maro cu subton galben.

V-am atasat si o poza sa vedeti despre ce este vorba. Corectorul lichid l-am comandat prin septembrie si sincera sa fiu l-am folosit de cateva ori, of corse ca se vede ca naiba, parca imi scoate si mai tare in evidenta cearcanele.

Ce mi-a placut este faptul ca miroase destul de bine, a portocale. De curand am observat ca cei de la ELF Romania au mai adus intre timp si alte nuante. Puteti gasi Corector Lichid in urmatoarele variante:

-Apricot Beige (fair)

-Honey (light)

-Spice (medium)

-Ivory

-Light Beige

-Rosy Beige

Cred ca nuanta potrivita pentru mine de corector lichid din gama Elf Essentials ar fi Light Beige, insa pentru vara cred ca ar fi ok si nuanta Honey

Ce este ok la anticearcanul Elf :

– pretul de doar 8lei

-faptul ca are aplicator

-miroase bine

-exista in 6 variante

Pana acum am incercat mai multe anticearcane insa acesta este cel mai inchis pe care l-am avut. Inca sunt in cautarea unui anticearcan perfect care sa imi acopere cearcanele maro :(

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!