Blush Farmasi review

Blushul sau fardul de obraz cum i se mai spune, poate face un ten deschis la culoare, spre exemplu tenul meu, sa para mai viu, mai colorat. Un pic de blush poate face diferenta intre un machiaj banal si unul mai profesionist. Pentru astazi v-am pregatit un review la blush-ul Farmasi  care imi este drag.

blush farmasi review

Blush Farmasi – este un produs pe care il puteti gasi in mai multe nuante. Eu detin nuanta 01 pentru ca mi s-a parut ca s-ar potrivi cel mai bine cu tenul meu cam palid, care din cand in cand mai are nevoie de o pata de culoare.

Este vorba de un blush in nuanta piersici, o culoare frumoasa, cel putin din punctul meu de vedere – care mi se potriveste de minune. Imi place ca nu ma face iesita din comun ci doar imi imbujoreaza putin obrajii.

Blush-ul Farmasi 01 are si cateva particule fine de sclipici care mi se pare ca ofera luminozitate fetei. Eu il folosesc cu succes ziua si pot spune ca este chiar un blush discret si finut pentru o tinuta frumoasa de primavara.

Rezista destul de bine pe ten, iar pretul lui este foarte mic: in jur de 9-10lei si il puteti gasi la standurile Farmasi din orasele voastre. Are o cantitate destul de mare de blush care nu se consuma foarte usor.

blush farmasi swatch

Eu il am de un an, nu l-am folosit foarte des pentru ca nu sunt obisnuita sa imi incarc tenul cu foarte multe produse cosmetice, un alt motiv ar fi ca tot timpul sunt pe fuga si nu apuc sa ma machiez de la a la z.

Va recomand acest produs, este accesibil la pret si il gasiti in 8 nuante diferite. Am gasit o poza si cu restul nuantelor, dar va avertizez ca nu seamana deloc cu realitatea.

blush farmasiMaine urmeaza si concursul promis.

V-am pupat,

Maya

Articol despre: , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *