Yves Rocher BB Cream 6in1

 1. Frumusete
 2. 4 Comentarii

Yves Rocher BB Cream este o crema multi performanta care promite sa aduca 6 beneficii asupra tenului, mai pe romaneste 6 in 1. Dar ce inseamna BB Cream. Acronimul BB vine de la Blemish BalmBlemish BaseBeblesh Balm, Beauty Balm este un produs cosmetic inventat de catre un doctor german in anul 1959 si folosit yves rocher bb creamin mod special in partea de sud si de est a Asiei.

BB Cream Yves Rocher promite sa hidrateze tenul, sa uniformizeze, ascunda imperfectiunile, ofere luminozitate, netezeasca ridurile fine si sa lupte impotriva agresiunilor mediului.

 • Hidratare
 • Uniformizare
 • Estompare a imperfectiunilor
 • Netezire
 • Iluminare
 • Protejare
bb cream yves rocher

Yves Rocher BB Cream va veni cu un mare minus si anume lipsa protectie solare. In acest caz nu l-as mai numi BB Cream deoarece unul dintre cele mai importante aspecte ale BB Cream-urilor este chiar factorul de protectie solara care lipseste cu desavarsire in cazul acestei creme colorate de la Yves Rocher.

Asteptam lansarea lui si in Romania si sper ca in viitor sa vina in plus si cu SPF. Pretul nu il stiu, din pacate exista foarte putine informatii despre acest produs.

LE. Pretul Yves Rocher BB Cream este de 55lei si 39 lei la reducere.

4 Comentarii - “Yves Rocher BB Cream 6in1”

 1. Dede

  Produsul este deja disponibil în România, în oferta nouă pentru clienți deja înregistrați „Inovații pentru frumusețea dumneavoastră”.

  Produsul are prețul de 55 lei (dar în ofertă e la reducere la 39 lei).

  E disponibil în două nuanțe: deschisă și medie.

  Este foarte probabil că va fi disponibil și pe site, în ofertele ce apar începând cu 3 septembrie (cea actuală teoretic se termină în seara asta).

  Reply
  • Maya

   Dede multumesc frumos pentru informatii. Pe site inca nu este disponibil si nu l-am gasit nici pe siteul Yves Rocher Franta din pacate. Nu am primit nicio oferta noua Yvrs Rocher de foarte multe luni, ori nu ajung la mine ori nu mi le trimit (a doua varianta este mai plauzibila.) Ai cumva noua oferta pentru clientii deja inregistrati?

   Reply
   • Dede

    Între timp a apărut și pe site, dacă ai văzut.
    Oferta respectivă era personalizată (cadoul pentru comandă de 49 de lei) și la produse personalizate e greu să faci comandă pe oferta altcuiva.

    Legat de oferte, eu nu mă plâng, ei mi le trimit mereu. Din păcate e greu să depistezi unde e vina că nu ajuns ofertele. Poate nu e trimit ei, poate poștașii sunt leneși și știindu-le „neimportante” nu le pun, poate vreo poștăriță curioasă le ia, la unii prin căsuța poștală mai umblă și vecinii. Am auzit multă lume plângându-se. Pe legătura cu ei poți să suni la YR și să spui problema, poate o rezolvă de la ei.

    Reply

Trackbacks/Pingbacks

 1.  Cadou supriza Yves Rocher | Maya Secret

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!