Yves Rocher a cumparat compania Flormar

 1. Frumusete
 2. 3 Comentarii

Yves Rocher a cumparat 51% din actiunile companiei turcesti Flormar, astfel actionarii majoritari vor fi cei de la Yves Rocher. Vestea aceasta a venit joi ca o ploaie rece probabil pentru toti iubitorii de produse Flormar. Cum sunt incantata de ojele lor, cele mai multe oje pe care le am fiind de la ei, am fost foarte dezamagita cand am citit comunicatul de presa.

flormar
photo source here

Cei de la Yves Rocher vor face si mai cunoscut brandul Flormar si vor veni cu noi tehnici de promovare, cel mai probabil se va investi si intr-un design nou pentru fiecare gama de produse in parte. Acest lucru va creste cu siguranta pretul cosmeticelor care momentan sunt destul de accesibile si calitative.

Sper ca produsele Flormar sa le gasim la fel de usor ca si pana acum si sa nu fim nevoite sa le comandam.

In prezent Flormar are deschise 98 de magazine proprii in Turcia si peste 200 de magazine in 60 de tari. Firma a luat fiinta in anul 1972 si de atunci a inceput sa se dezvolte din ce in ce mai mult castigandu-si clientii prin calitatea produselor.

Ce parere aveti de achizitia facuta recent de Yves Rocher? Numai cand ma gandesc ca o oja Yves Rocher de 5ml costa in jur de 20 de lei imi piere orice chef.

 

3 Comentarii - “Yves Rocher a cumparat compania Flormar”

 1. toma aurora

  Ce veste surprinzatoare!
  Cu siguranta vor creste preturile…probabil le vor apropia de cele de la yr. Oricum, inseamna ca au vanzari mari cei de la Flormar, daca Yves Rocher a fost atat de atrasa sa devina actionar majoritar.

  Reply
  • Maya

   M-a suprins si pe mine vestea intr-un mod neplacut. Am aflat ca aveau vanzari de 100 milioane de dolari pe an, nici nu imi imaginam ca au asemenea vanzari. Din ce am citit pana la urma se vor ocupa de afacere tot vechii actionari, dar presimt ca nu va mai fi la fel. Eu plang dupa oje, nu dupa altceva. :))

   Reply

Trackbacks/Pingbacks

 1.  Mici cumparaturi | Maya Secret

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!