Trusa de farduri 32 culori Elf cadou

  1. Frumusete, Make-up
  2. Adauga un comentariu

O noua promotie ELF…

Dupa cum probabil v-ati obisnuit brandul de cosmetice ELF -eyes lips face- face aproape tot timpul discounturi si promotii la diferite produse, uneori poti prinde si promotia cu transportul gratuit, alteori preturile sunt reduse, sau puteti primi cadouri la achizitionarea de produse ELF in limita unei sume minime.

Astazi siteul ELF Romania ne-a pregatit o noua promotie:

Cumpara orice produs ELF din gama ELF STUDIO si poti achizitiona cate un produs din gama ELF Essential la pretul de doar 3 lei. Deci comanzi un blush din gama Studio si iti poti alege un lip-gloss din gama Essential la doar 3lei.

Siteul ELF Uk vine cu o oferta foarte tentanta:  Cumperi produse ELF de minim 17 euro sau 15 lire si primesti cadou o trusa de machiaj de 32de culori. Asta da cadou. :) Imi aduc aminte ca inainte de sarbatorile de iarna au mai fost cadouri de genul unde s-a primit chiar si trusa de 100 de farduri care mai apoi ati vazut-o la mai multe persoane la vanzare la preturi destul de mari- in jur de 70lei daca imi amintesc bine.

Oferta din Uk este valabila pana pe 10 iunie 2011 ora 10 a Romaniei si ca sa primiti cadou trusa de farduri de 32 culori Elf trebuie sa bagati codul QUICK32

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!