Schwarzkopf OSIS Air Pomade, Mario Badescu si Joico from Carespot

  1. Frumusete
  2. Adauga un comentariu

Luni am primit pachetul pe care il asteptam de la Carespot. Cand am vazut plicul m-am bucurat foarte mult, nu va mai spun dupa ce l-am deschis. :)) Ma asteptam sa primesc doar premiul pe care l-am castigat pe blogul Glamspot- si anume Schwarzkopf OSIS Air Pomade.

Cei de la Carespot au fost draguti si mi-au mai adaugat in pachet 5 mostre de sampon si balsam JOICO (YEY that made my day) iubesc Joico la nebunie si ma bucur ca am ocazia sa incerc 3 game diferite de produse Joico. Am mai gasit in pachet 3 mostre de produse cosmetice marca MARIO BADESCU. M-am inscris si la alte concursuri organizate de Carespot in speranta ca voi putea incera si eu atat de mult laudatele produse Mario Badescu, iar acum le voi putea testa.

Voi reveni cat de curand cu un review pentru fiecare produs in parte, chiar daca sunt mostre cred ca o parere este binevenita.
Vrea sa le mai multumesc o data celor de la CARESPOT pentru premiu dar si pentru celelalte mici atentii care mi-au luminat ziua,

PS: Pe siteul www.carespot.com gasiti reduceri frumoase pana pe data de 15 septembrie

“Scurt si la obiect, va anuntam ca in perioada 1 septembrie 2011 – 15 septembrie 2011 avem lichidare de stoc pentru urmatoarele produse:

  • Orice produs din gama de styling Wella High Hair – reduceri intre 35% si 45%
  • Orice produs din gama de soare Schwarzkopf BC Bonacure – reduceri intre 55% si 70%
  • Orice produs din gama Guinot – reduceri de 40%”promotii carespot

Hugs,

Maya


Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!