Review Plumping Glaze ELF -Swatch Fuschia Fanatic gloss

  1. Frumusete, Make-up, Review
  2. 3 Comentarii

Astazi am regatit un review pentru gloss Plumping Lip Glaze ELF.

Eu ma declar fana firmei ELF (eyes lips face). Imi plac cosmeticele ELF, sunt ieftine si foarte ok din punct de vedere calitativ. Daca ar trebui sa folosesc un singur produs de machiaj acesta ar fi un gloss. Imi place sa imi simt buzele hidratate, senzuale si colorate :D
Plumping Lip Glaze Elf este unul din cele mai bune glossuri pe care le-am avut, sunt la al 3 le-a gloss din aceasta gama si ma declar multumita.
Ultima mea achizitie este Plumping Lip Glaze Elf nuanta Fuschia Fanatic.
Fuschia Fanatic de la ELF este o culoare frumoasa de roz, pare chiar un roz electric in ambalaj insa pe buze nu este deloc asa. Denumirea acestui gloss – partea cu Plumping Lips- este una pe jumatate adevarata. De ce spun asta? Pentru ca veti simti senzatia de “marire” a buzelor adica acele mici piscaturi doar daca veti folosi jumatatea de gloss care estre incolor.
Ce imi place mult si apreciez este ca nu este un gloss lipicios- pentru asta il iubesc asa de mult.
Ce imi displace este faptul ca straluceste- desi denumirea sa este Plumping Lip Glaze – as fi preferat sa fie doar Plumping Lip. Mi-ar place daca as gasi glossuri care sa nu fie deloc lipicioase.

Poate unele dintre voi stiti cum este atunci cand bate vantul si se lipeste parul de buze, sau atunci cand purtati ochelari parul se lipeste de buze dupa care lasa urme pe lentile. Urasc lucrurile acestea si oricat de hidratant ar fi un gloss renunt la el. Bine ca nu este cazul si cu acesta.
Plus
– senzatie de racoare
– culori frumoase
– pret mic
– nu este lipicios
-este hidratant
-gloss colorat si gloss incolor in acelasi tub

Minus
– sclipici
– cantitate destul de mica
-faptul ca trebuie sa astepti comanda :))

3 Comentarii - “Review Plumping Glaze ELF -Swatch Fuschia Fanatic gloss”

  1. Mariana

    Sunt de acord cu tot ceea ce spui despre produsele elf.Si eu apreciez de aici:primerul,glossurile(cu exceptia celor la tub)si pensulele.Acestea isi merita toti banii

    Reply

Trackbacks/Pingbacks

  1.  Comanda ELF glossuri, pensule, oja | Maya Secret

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!