Review Crema pentru maini emolienta – regeneranta cu ulei de catina si masline Cosmetic Plant

  1. Frumusete
  2. 1 Comentariu

Review Crema pentru maini emolienta- regeneranta cu ulei de catina si masline Cosmetic Plant. La sfarsit de campanie Cosmetic Plant si Trender voi face review si la crema pentru maini cu ulei de catina si masline. crema pentru maini regeneranta Cosmetic Plant

Prima impresie Crema pentru maini regeneranta cu ulei de catina si masline a fost una foarte buna si aceasta parere mi-am mentinut-o pana la finalul campaniei. Crema am folosit-o de cate ori am simtit nevoia: adica atunci cand mainile deveneau uscate si pielea strangea.

Textura cremei pentru maini Cosmetic Plant este una consistenta, nu este deloc prea fluida – lucru care imi place mult. Am o plangere legata de dozaj: trebuie sa fiti foarte atente atunci cand o folositi sa nu scapati mai multa crema decat aveti nevoie. Orificiul prin care iese crema este mult prea mare, din acest motiv crema se poate termina foarte repede si ar fi o risipa.

crema de maini hidratanta

Imi mai place faptul ca nu trebuie sa aplic pe maini o cantitate mare, o cantitate cat 2 bobite de mazare este suficient. Asa cum spune si in denumire este o crema emolienta, numai buna pentru sezonul rece. Nu cred ca as recomanda-o vara fiind mult prea grasa pentru sezonul estival.  Ce as mai putea adauga despre aceasta crema: intra in piele in aproximativ 2 minute, mirosul este placut, culoarea este asemanatoare Laptelui Demachiant Vitaminizant.

Rezumand in 3 cuvinte: Isi face treaba (de minune). Imi place mult si cu mana pe inima v-o recomand. Indraznesc sa afirm ca dintre cele 2 produse testate: Lapte demachiant vitaminizant Cosmetic Plant si Crema pentru maini Cosmetic plant, castigatoare la puncte este cea din urma.

Pretul Cremei pentru maini emolient- regenereanta cu ulei de catina si masline Cosmetic Plant are un pret de aproximativ 7lei- un pret foarte bun pentru ce stie sa faca.

Nota mea: 9/10 Mi-as dori sa intre si mai repede in piele

Trackbacks/Pingbacks

  1.  Reviste cu cadouri Martie 2015 - Maya Secret

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!