Review Crema hidratanta Cosmetic Plant

  1. Frumusete, Review
  2. Adauga un comentariu

Acum cateva saptamani ametita de euforia fetelor de pe bloguri in legatura cu produsele Cosmetic Plant, mi-am zis sa incerc si eu crema de zi hidratanta cu extracte de macese de la Cosmetic Plant.

Mie una nu mi-a priit prea mult. prima data am simtit mirosul care mi-a displacut enorm.  Dupa am observat ca are o consistenta deloc fluida, ci mai degraba grasa, unsuroasa as putea spune. Am folosit-o pentru intreaga fata si pot sa va spun ca mi-a prins bine doar in locurile unde pielea era foarte uscata, decojita. Tenul meu este mixt pe obraji este un pic gras cu porii deschisi si tot in zona obrajilor am si portiuni mici de piele uscata care pur si simplu se cojeste. Aceasta crema mi-a hidratat foarte bine acele zone, insa in zonele in care tenul imi era normal cu tendinte de ingrasare mi-au aparut cosuri.

De atunci nu mai folosesc aceasta crema decat atunci cand este cu adevarat nevoie si doar pe portiunile uscate. Nu vreau sa mai risc si sa imi apara iar cosuri inestetice gratuit.

Pe crema am platit in jur de 7lei, poate ca o crema din alta gama gen cea cu Galbenele mi- ar fi mai ok tipului meu de ten insa deocamdata cred ca am gasit o crema numai buna pentru mine -in aceasta perioada a anului.

Mai multe am sa va povestesc intr-un alt post.

Take care,

Maya

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!