Placa Philips de intins parul

  1. Frumusete
  2. Adauga un comentariu

Buna fetelor,

Vreau sa anunt ca sunt foarte happy, am castigat primul giveaway – o placa de intins parul Philips, vreau sa ii multumesc cu aceasta ocazie Anei care a fost foarte draguta si a organizat acest giveaway.

Bineinteles ca abia astept sa imi vad placa Philips de intins parul :D sunt foarte incantata de acest lucru mai ales ca nu ma asteptam sub nicio forma sa castig. Am mai participat la giveawayuri unde stateam cu sufletul la gura pentru o oja OPI s/a dar placa oferita de Ana mi-a intrecut orice asteptare.

Din cate stiu Philips este o marca foarte buna, am un feon de la ei pentru travel si e foarte fain si un stick pentru muzica primit de la mama la inceputul clasei a 11-a care merge si acum perfect.

Revenind la placa mea de intins parul am sa o folosesc mai mult pentru a imi face bucle deoarece am norocul sau poate ghinionul de a avea parul foarte drept. Mi-as fi dorit sa am parul un pic ondulat, nu cret pentru ca ar fi fost un chin. Daca este sa fiu sincera nici parul drept nu e o comoara avand in vedere ca eu am parul drept cu firul subtire si moale care se incalceste la culme. Am sa va povestesc mai multe intr-un alt post. :D

Stiu ca uneori este posibil sa devin plictisitoare, pentru ca ajung de la un subiect la altul insa nu ma pot abtine :)) U love me or u hate me :)) Promit sa revin cu impresii si poze despre my new baby Placa Philips pentru intins parul imediat dupa ce o primesc si folosesc macar o data . :D

V-am pupat,

Maya

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!