Machiaj semipermanent ochi si sprancene pret

  1. Frumusete, Make-up
  2. Adauga un comentariu

Machiaj semipermanent ochi sau sprancene, asa suna anuntul pe care l-am gasit pe un site de reduceri. Pentru 199lei te poti trezi in fiecare dimineata gata machiata. :))…

Machiajul semipermanent este o alternativa pentru persoanele care fie nu au dexteritate, timp sau care nu le place sa se machieze si sa se demachieze in fiecare seara. Poate ca m-ar incanta ideea unui machiaj semipermanent la ochi insa exclud din start a doua varianta- cea de a-mi tatua sprancenele.

Tatuarea sprancenelor mi se pare cel mai urat lucru care si-l poate face o femeie. Cand vine vorba de sprancene sunt foarte drastica. :)

Ce presupune machiajul semipermanent si cum se realizeaza machiajul semipermanent? Acest tip de machiaj se realizeaza prin colorarea pielii prin introducerea de pigmenti in stratul superior al pielii. Un machiaj semipermanent nu este acelasi lucru cu machiajul permanent.

Machiajul semipermanent poate fi facut in urmatoarele zone ale fetei: pleoapele superioare, coada ochiului, conturul buzelor, colorarea -tatuarea completa a buzelor, pigmentarea sprancenelor.

Machiajul permanent este garantat ca durabilitate intre 3-5 ani.

Ar fi cam plictisitor sa ai acelasi machiaj 5 ani la rand :)) Voi ce spuneti?

Daca aveti de gand sa recurgeti la acest tip de machiaj aveti grija sa o faceti intr-un salon modern, cu aparate de ultima generatie si nu in ultimul timp sa fie avizat de Ministerul Sanatatii.

Era sa uit de preturi:

-incep de la 400lei contur ochi pleoapa superioara, aproximativ 600lei pleoapa superioara ajungand pana la aprox 1200lei pentru un machiaj semi-permanent buze prin pigmentare totala.

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!