Exercitii de tratare si prevenire a celulitei

  1. Frumusete, Sanatate
  2. 2 Comentarii

Voi continua seria de exercitii pentru  tratarea  si combaterea celulitei (un articol de acest gen gasiti AICI )…

Dupa cum ati vazut intr-un articol anterior  am postat o serie de exercitii aerobice pentru tonifierea coapselor, de data aceasta am sa va arat ce exercitii anticelulitice fac de aproximativ 2 saptamani.

Exercitiile anticelulitice de tonifiere a coapselor prin intermediul tehnicii Pilates. Cu siguranta ati mai auzit pana acum de exercitiile Pilates care promit mai mult decat tonifierea muschilor si care practic sunt un alt stil de viata.

Ce trebuie sa stiti in primul rand daca va apucati de Pilates este faptul ca respiratia  si concentrarea joaca un rol important.

De curand m-am inscris la niste sedinte de Pilates iar saptamana viitoare voi merge la prima sedinta. Chiar daca am mai incercat sa fac si acasa exercitii Pilates sunt sigura ca la sala impreuna cu antrenorul va fi total diferit. Sunt constienta ca ce fac eu singura nu este foarte corect, ca sa practici corect Pilatesul ai nevoie de putina atentie din partea unul antrenor- sa fii sigur ca se v-a vedea ceva concret dupa.

Va sfatuiesc daca in cazul in care nu va permite bugetul sau timpul sa mergeti la sala incercati singure acasa, decat sa stati degeaba si sa va apuce disperarea faceti ceva in acest sens. Eu m-am saturat sa vad fete pe strada cu pantaloni foarte scurti su cu celulita foarte evidenta, imi este mie rusine pentru ele.
Lucrati si iar lucrati :)) Da-ti drumul tare la muzica si faceti exercitii de pilates.
Voi reveni cu un nou articol dupa prima sedina de pilates.
PS Am vazut ca au adus un nou antrenor foarte dragut :)) Sper sa prind un loc la el, asa m-ar motiva si mai mult. :D

VA URMA

Spor la tonifiere,

Maya

Trackbacks/Pingbacks

  1.  Cum apare celulita - povestea mea » Maya Secret
  2.  Jogging prin parc » Maya Secret

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!