Exercitii de gimnastica aerobica pentru tonifierea picioarelor – fara celulita

Exercitii pentru tonifierea picioarelor. Deoarece toata lumea are nevoie sa faca sport si de multe ori programul incarcat nu ne permite sa mergem la sala, sa facem jogging sau macar sa mergem pe jos macar 30 de minute pe zi, m-am orientat catre miscarea fizica facuta acasa, in fata laptopului…

picioare tonifiate

Mi-as dori sa am o prietena dispusa sa mearga la sala, cand sunt doua persoane e mult mai bine, nu intrii de unul singur la sala, de fapt nici nu iti vine sa te pornesti in acea directie, am experimentat pe propria-mi piele acest lucru.

Ce mi-ar place ar fi sa sar coarda :) stiu ca suna copilaresc insa face bine, cel putin tonifiaza picioarele si bratele si arzi destul calorii. Problema noastra, a romanilor ca natiune este ca nu stim sa delimitam unde incepe gluma si unde se termina, Pot sa pun pariu ca daca ies in parc sa sar coarda cel putin 50% din persoanele care m-ar vedea ar arata cu degetul. Asta este adevarul, sunt un popor de lenesi, preferam sa luam autobuzul si nu bicicleta, sa mergem in mall cu masina ca altfel nu putem ajunge cu tocurile de 15cm cu care suntem incaltate. :))

Sfatul meu este sa faceti miscare, nu neaparat sa practicati un sport anume, dar orice tip de miscare te face sa te simti mai bine, Dupa ore de stat in fata calculatorului iesiti la o plimbare sau dati pe youtube si scapati de celulita prin exercitii.

Ce exercitii sunt bune pentru a va tonifia picioarele?

Incepeti mai intai cu incalzirea, incalzirea muschilor este o etapa foarte importanta, daca nu faceti acest pas este posibil sa faceti intindere de muschi sau sa va accidentati.

Am atasat un video de pe youtube unde Mihaela Murgu ne invata cum sa avem picioare tonifiate, fara celulita. Fiind femeie stiu foarte bine ca celulita este una din inamicii nostrii numarul 1 si ca nu putem scapa de ea decat prin multa miscare fizica, gimastica aerobica, masaja anticelulitice si o dieta echilibrata.

Cel mai bine este sa previi celulita si nu sa o tratezi, insa daca ai ajuns in stadiul in care iti da batai de cap nu dispera. pana si celulita cea dizgratioasa are un nas :)) acela este chiar tu, daca te tii de exercitiile de gimastica aerobica pe care le practici constant.

Zilele urmatoare am sa fac un top al preferintelor mele in materie de sport si miscare fizica pe care le practic sau mi-as dori sa le practic, toate vor avea ca scop tonifiera muschilor, scaparea de tesutul adipos care este inestetic si nu in cele din urma senzatia de relaxare, de destinedere pe care ti-o confera miscarea. Daca si voi urati celulita faceti ceva in acest sens.

Articol despre: , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *