Declaratii de dragoste

 1. Frumusete
 2. 1 Comentariu

O campanie dulce, dulce asezonata cu miere naturala- organizata de Complexul Apicol. Va invitam sa participati cu declaratiile voastre de dragoste pentru persoana iubita. miere de abineComplexul Apicol ne indulceste nu doar buzele cu balsamul de buze Apidermaliv,  tenul cu Apidermaliv  masca pentru tenul matur sau cu crema Apidermaliv ci mai nou ne ajuta sa ne exprimam iubirea cu declaratii de dragoste dulci la mierea.

Ce trebuie sa faceti:

“Va plac dulcegariile? Noua, la Complex Apicol ne plac dulcegariile. Apreciem declaratiile de dragoste si ne-am gandit sa le premiem.Fa o declaratie dulce persoanei iubite iar noi ii trimitem miere personalizata cu numele persoanei, insotita de mesajul tau.

Premiile: 5 seturi de miere. Seturile de miere sunt formate din: Miere Salcam 450g, Miere Poliflora 450g, Miere Tei 450g.  Seturile vor fi personalizate cu numele persoanei dragi careia vor fi trimise, insotite de textul declaratiei de dragoste a persoanei castigatoare.

Participanti: Poate participa orice persoana care are varsta peste 18 ani si domiciliul pe teritoriul Romaniei.

declaratie de dragoste

Regulament: In concurs se poate inscrie orice utilizator Facebook. Conditia de inscriere este ca participantul la concurs sa faca publica o declaratie de dragoste pe Facebook. Pentru a va inscrie in concurs trebuie sa mentionati pagina noastra de Facebook in textul declaratiei. Vor fi luate in considerare doar declaritiile de dragoste ce contin pagina Facebook a Complexului Apicol. Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti cu ajutorul random.org si vor fi afisati pe data de 24 februarie 2012.

Desfasurarea concursului are loc in perioada: 13 februarie 2012 – 22 februarie 2012. Castigatorii vor fi desemnati pe 24 februarie 2012.

Asteptam cu nerabdare cele mai dulci declaratii.”

Cu siguranta voi participa si eu. :D

photo source Here.

Un Comentariu - “Declaratii de dragoste”

 1. pop aurelia

  Si totul a inceput dintr-o simpla simpatie de-a mea.Acum insemni totul pentru mine si simt ca pot cu tine sa fac orice.Da, te iubesc.Te iubesc pentru ca esti tu si pentru ca ma lasi sa fiu eu.Te iubesc pentru ca tu crezi ca sunt speciala si ca intr-o zi voi schimba lumea.Crezi in mine mai mult poate decat o
  fac eu uneori. Esti tot ce am eu mai frumos, mai pur, mai inocent, mai sincer, mai curat…
  Simt ca pot zbura, ca pot atinge norii.Vreau sa pot sa-ti spun atatea atunci cand suntem doar noi doi, dar sfarsesc incearcarea mea timida printr-un sarut.Te iubesc si vreau sa stii asta! Nu as renunta niciodata pentru nimic in lume la iubirea noastra.Tu esti apa, focul, cerul si pamantul meu, tu esti speranta, puterea, fericirea mea.Tu esti motivul pentru care ma trezesc dimineata, unicul sens pentru surasurile mele fara motiv, pentru inseninarea brusca a chipului meu.Te iubesc pentru ce esti si ce ti-ai dori sa fii. Esti ca un cantec,ca o poezie, ca un roman.Vietile noastre capata sens cand suntem impreuna, simti?
  Esti marea mea dragoste, primul barbat din viata mea si pentru asta te iubesc mai mult in fiecare zi.Te iubesc, te iubesc in fiecare minut al vietii mele, esti obsesia mea, raspunsurile la toate intrebarile, concluzia la fiecare nedumerire.Lasa-ma sa te iubesc asa cum vreau eu, lasa-ma sa te sarut cand vreau eu si oriunde a fi, saruta-ma si tu. Pentru mine, esti singurul barbat care m-a inteles vreodata si cu care imi doresc sa imi petrec restul vietii.Iarta-ma daca ti-am gresit…Dar acum vreau doar sa stii ca voi fi mereu aici sa te astept, sa te sutin, sa te aplaud, sa plang pentru tine, sa iti spun ,,TE IUBESC!”.

  Reply

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!