Cum sa schimbi culoarea parului in Photoshop

  1. Frumusete
  2. Adauga un comentariu

Probabil ca v-ati intrebat macar o data cum v-ar sta daca ati fi blonde, brunete, roscate si nu ati avut curajul sa va vopsiti, ceea ce este absolut normal. O solutie perfecta ar fi sa editati poza voastra in Photoshop.

Despre programul Photoshop nu are rost sa mai vorbesc, toata lumea a auzit de el. Este unul din cele mai cunoscute si folosite programe de editare care poate sa faca adevarate vraji- de la stergerea ridurilor in Photoshop pana la o transformare completa- slabire aproape instantanee, schimbarea culorii ochilor, a culorii parului etc. Of corse ca puteti sa si desenati ce va trece prin cap, sa folositi vectorii si celelelalte minunatii.

Am postat acest tutorial despre: cum sa schimbi culoarea parului in Photoshop pentru a va ajuta sa editati poze, sa va faceti propriile bannere and so on. Tutorialul nu este facut de mine, insa mi se pare o idee buna de a invata si eu o data cu voi tehnica de la A la Z :) Am ales o modalitate mai usoara, trebuie sa stiti ca in Photoshop sunt numeroase variante dupa care veti ajunge la rezultate similare.

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!