Cum sa mentinem bronzul mai mult timp

Fiecare dintre noi se intreaba cum sa facem sa ne pastram bronzul cat mai mult timp? Ei bine, lets see…

Eu una am descoperit un secret, poate ca pentru multe dintre voi nu e o descoperire insa la mine functioneaza. Tot ce trebuie sa fac ca bronzul sa reziste si implicit pielea sa nu se mai cojeasca este sa o hidratez de doua ori pe zi. Din pacate programul incarcat pe care il am in prezent nu imi mai permite nici sa imi hidratez tenul si corpul asa cum ar trebui.

Ca sa va mentineti bronzul pe o perioada cat mai indelungata de timp trebuie sa nu va mai exfoliati de 2 ori pe saptamana – sa folositi crema hidratanta cat mai des, puteti incerca sa inlocuiti gelul de dus cu o lotiune de dus hidratanta. Daca vreti sa mergeti cat mai departe cu acest “regim” va recomand sa folositi buretele cat mai rar, incercati sa aplicati cu mana. Lufa nu este recomandata in niciun caz, nu cred ca mai are rost sa va explic de ce. :))

O  solutie pentru intensificarea bronzului ar fi sa folositi o crema nuantatoare sau una care ofera un glow pielii. Daca aveti timp puteti sa va faceti un mic spa acasa: inainte de dus aplicati o masca din lapte si miere cu o pensula cat mai lata pe corp si asteptati 10-15minute dupa care intrati la dus.

Daca veti urma aceste tipsuri va garantez ca bronzul va dura in medie cu 2 saptamani mai mult decat in mod normal. :)

Articol despre: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *