Coafuri pentru banchet si curs festiv

 1. Frumusete
 2. 5 Comentarii

Coafuri pentru banchet si curs festiv. Incepand de astazi voi incepe o serie de articole legate de banchet, curs  festiv, special pentru fetele care sunt in ani terminali si vor sa se inspire in legatura cu imbracamintea pentru banchet si cursul festiv: rochii pentru banchet, accesorii: pantofi pentru banchet, geanta, bijuterii etc. coafura lejera

Astazi vreau sa va propun cateva modele de coafuri pentru banchet 2012 special pentru ca voi sa va puteti alege mai cu usurinta modelul preferat. Stiu cum este sa fii stresat de timp, de examene si sa nu ai timp efectiv sa cauti prin magazine, sa te documentezi, sper ca aceste articolele sa va fie de ajutor. :)

Modele de coafuri care mie personal imi plac mult. coafura cu volum

coafura pentru banchet coafura a la scarle johansson impletitura spic

Si Queen of the Prom, pentru fetele foarte indraznete

coafura pentru banchet sesiune foto

Aceste coafuri cu exceptia ultimei poze, sunt coafuri lejere pe care le puteti realiza acasa cu ajutorul mamei sau a unei prietene. Daca sunteti mai descurcarete veti reusi singure sa va faceti o coafura frumoasa, trebuie sa aveti imaginatie si putina practica facuta inaintea marelui eveniment.

Nu uitati, coafura trebuie sa fie in concordanta cu rochia pe care o veti purta. O rochie cu model mai incarcat merge perfect cu o coafura mai lejera pentru a simplifica tinuta si pentru a-i oferi un plus de eleganta. Cu cat rochia este mai simpla cu atat coafura poate fi mai complexa.

Va urma un nou articol cu tunsori in trend in 2012 si bineinteles mai multe modele de coafuri. :)

5 Comentarii - “Coafuri pentru banchet si curs festiv”

  • Maya

   Ultima este chiar o provocare pentru unele persoane. Ma bucur ca iti plac restul modelelor de coafuri.

   Reply

Trackbacks/Pingbacks

 1.  Cum alegi rochia de banchet » Maya Secret

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!