Clame pentru par

Parul lung este foarte greu de intretinut desi trebuie sa recunosc ca nici eu nu ma straduiesc prea tare si nu il incarc cu zeci de produse de styling. Fixativ si spuma folosesc doar la ocazii speciale, ondulatorul la fel, placa o data pe an. Nu mi-am mai vosit parul de 5 ani dar parca ceva ma impinge de la spate, dupa ma tem ca nici o vopsea nu imi va mai reda culoarea naturala inapoi, decat sfantul timp si sfantul foarfece.clame de prins parul

Pentru mine este o corvoada cand vine noaptea pentru ca nu pot dormi cu el prins iar daca il las liber nu suport sa intre in contact cu fata. Seara inainte de somn incerc sa il iau cat mai aproape de varf si sa il dau peste perna. Suna ciudat,  nu-i asa? :))

Cu foarte mult timp in urma au fost la moda nise clame pentru par, nu le pot spune elastice pentru ca practic sunt din sarma. acoperite cu catifea. Tin minte ca am avut una sau chiar doua clame de acest gen si imi placea tare mult sa imi mai prin parul cu ele pentru ca era simplu si il puteam prinde in mai multe feluri.

Browserind pe Ebay le-am gasit din nou si am fost atat de entuziasmata de ele inca am dat comanda. Sper sa nu raman dezamagita de calitatea lor si imi ajunga cat mai repede.

 

Articol despre: , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *