Ceas Fossil Stella purple

  1. Frumusete
  2. 3 Comentarii

Am avut de-a lungul timpului cateva ceasuri, in special in timpul scolii cand nebunia cu telefoanele mobile nu era inca in toi pentru simplul fapt  ca erau prea scumpe la vremea aceea. Chiar luna trecuta am gasit cateva ceasuri pe care le-am purtat cu mare drag si care din diverse motive s-au stricat sau au inceput sa se faca urate.

ceas fossilCeasul care mi-a fost cel mai drag era un ceas finut cu bratara argintie si cadran rosu ingust si lunguiet, o adevarata bijuterie, pentru o adolescenta de 13 ani arata perfect. Probabil l-as mai fi purtat si acum pentru ca s-a pastrat foarte bine, asta doar daca bunica nu mi-ar fi dat peste mana cu umbrela si a reusit sa sparga gemul cadranului.

Nu am mai purtat un ceas foarte mult timp si acum sunt in cautarea unuia dragut, cu o bratara aurie, gold rose sau alba. Am gasit un model foarte fain de la Oasis care imi place la nebunie dar pretul nu ma incanta deloc, aproape 54 lire.  Pana una alta voi cauta un ceas asemanantor, iar daca nu gasesc sper sa il bage pe acesta la reducere, sa zicem ca mi-as calca pe inima si as da pe el 30 lire, mai mult nu cred ca merita un ceas.

Desigur ca in viitor cand voi avea alte prioritati ma voi orienta catre un ceas de calitate, dar pana atunci ma multumesc si cu ceva mai accesibil. Decat sa dau acum 500 de euro pe un ceas, mai bine imi cumpar un telefon nou sau chiar un nou laptop nou, lucruri care mi se pare mai folositoare.

Piesa de rezistenta ar fi superbul ceas Fossil Stella ES3038 care va fi al meu intr-o buna zi.  ceas mov oasis

Trackbacks/Pingbacks

  1.  Ceas Roz de la New Yorker » Maya Secret
  2.  Ceas Roz neon de la New Yorker » Maya Secret
  3.  Ceasuri boyfriend aurii si rose gold » Maya Secret

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!