Catalog C15 Oriflame online

  1. Frumusete
  2. 5 Comentarii

Campania C15 ORFILAME. Astazi a inceput campania C14 la Oriflame, despre catalogul campaniei C14 v-am vorbit intr-un post anterior, mai exact AICI, dar banuiesc ca ati intrat pentru a vedea ofertele din catalogul 15…catalog 15 oriflame

Tot astazi a aparut si Catalogul 15 Oriflame care poate fi vizionat Aici.  (pentru a fi mereu la curent cu ultimele noutati inclusiv campanii Oriflame si Avon dati un like paginii de Facebook o gasiti in partea dreapta a blogului)

In Campania 15 Oriflame nu gasim foarte multe oferte, l-am rasfaoit putin si nu m-am impresionat deloc. Singurul lucru pe care mi-l doresc din Catalogul 15 Oriflame este oglimda Triple Core, care este o oglinda dubla, roz, perfecta pentru  a fi purtata in geanta.

Stie cineva daca oglinda Triple Core are o parte care si mareste? O am pe cea de la Giordani – o oglinda  mareste si o oglinda in care ma vad normal, singurul defect este ca purtand-o in acelasi buzunar cu penseta, cheile si husa de la telefon s-a cam deteriorat la exterior si nu mai arata asa bine. In catalogul urmator puteti cumpara oglinda dubla Triple Core la pretul de 8.99lei, sper doar sa nu fie probleme cu stocul.

Campania 15 Oriflame va incepe pe data de 17 octombrie si va dura pana pe 13 noiembrie 2011.

Spor la dat/primit comenzi.

Maya

 

PS. Mai diseara voi deschide si giveawayul :)

5 Comentarii - “Catalog C15 Oriflame online”

  1. Maya

    Nu sunt reprezentant, am fost in urma cu 3 ani dar mi-a ajuns. Nu mai am timp pentru asa ceva, daca am nevoie de vre-un produs mi-l comanda mama. :)

    Reply

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!